2,000,000 $'a Koca..

1sc0rp!tX' Alıntı:
VALla Hic Kusura BakmaSIn dEgil 2 Miyon Dolar 2 Milyar Dolar Verse BEn Bu Kadini 10 Yil Cekemem :)

Her Insanin Bir Zevki WArdir..

1-2 Yil OLsa Hadi CEkilir de 10 Yil Pofff :saskin
oğLum 7/24 birLikte takıLcan diye bişey yoqqi :D

sahsen bn kafadan aLdııım 2 miLyon doLarın bir kısmyLa aLdığım Lamburghini GaLLardo iLe gezio oLurum sanırım o 10 yıL içinde (:)

sırf 2 miLyon wercek deiL ya yasadıımız sürece madem o kadar zengin harcLığıımıda ceker :D

haftada 1 de şeeederiz artık .. gözümü kapar wazifemi yaparım :D

ben daha 20 yaşındayım 10 yıl dayanırım buna sonra 30 yaşında basarım tekmeyi omu bana basar belli olmaz ama sonra süper bi çıtırla tekrar evlenirim 2 milyon dolar beniim olur üstüne ben o karıyı kafalarım bütün malı mülkü üstüme yaparım

1 başvuru formu rica edicektim hahaha:D:D (bana en fazla 1 ay dayanır ondan sonra kendi boşar zaten :D:D:D)
şaka bir yana ya 10 yıl cok hadi 1 yıl falan olsa neyse...

1sc0rp!tX'le aynı düşüncedeyim para güzel de abi cinsel organımın da bi gururu var.Onu bırak bu insanı yanınızda taşıyacaksanız bütün arkadaş aile eş dosttan vazgeçmeniz lazım.

ASLINDA KADIN DA PEK FENA DEGILMIŞ HANI :p
GOZLERİ DOLAR GIBI IŞILDIYO :p
VALLA PARA DEYINCE MILLET RAYDAN CIKIYO

manyak kari git 1 milyon dolarlık estetik ameliyat ol geri kalan 1 milyon dolarıda harca ne angutlar var yaw

Abi Kalsın Be O Parayla Kendine Oyuncak Alsın O (Annadiniz Siz O Oyuncagi) :D
O Paraya Ben Hayatımı Karartamam Biraderrrrrr :D
Paylaşım için Tşkler :D

türkiyede olsaydı 5 milyon kişi başvururdu emin ol :D

desen yın eıs kese kagıdına kaldı hıhuahaha

Kafadan 10 Yılın bu kadınla geçeceğine baştan öldürsünler daha ei Parası onun olsun :p

2 milyon dolara anca 1 sene çekebilirim o kadını...sen su basvuru formunu bi ver genede...

ayıp ya abı haberı verıyorsunuz ama basvuru formu yok :(
zuahahha:D

çuval diye bişi var değilmi bende başvuru formu istiyorum

Geri