Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar elimde zyxel 660ru-t1 modem var bir ethernet bir usb çıkışı var 2 bilgisayarı birbirine bağlayıp oyun oynamak ve birbirimizin dosyalarını görmek istiyoruz bunu nasıl yapabilirim lütfen yardım edin
çok basit bi tane hub alacaksın, sonra iki tane de ağ kablosu alcaksın. ağ kablolarının birini bi pc ye diğerini öbür pc ye takacaksın ikisinin ucunu da aldığın hub a takacaksın. modemin kablosunu da hub a takacaksın. hepsi bu.
arkadaşlar elimde zyxel 660ru-t1 modem var bir ethernet bir usb çıkışı var 2 bilgisayarı birbirine bağlayıp oyun oynamak ve birbirimizin dosyalarını görmek istiyoruz bunu nasıl yapabilirim lütfen yardım edin
arkadaşım dr.mud un dediği şekilde ağ bağlantısı kurman gerekio senin fakat bağlantıyı tanıtmayı unutma ve tabi diğer pc nin görmesini istediğin dosyaları ağ paylaşımına açman gerekir dosya üzerinde mouse ile sağ tuş >özellikler > dosyayı ağ paylaşımına aç.
Teamwiewer olayına gelince o pc ye uzaktan yardım için kullanılır ve özelliği şudur;
Her iki pc de o prog.kurar ve açar mesela ben senin programlarını yönetmek istiyorum sen bana o programı açınca çıkan ıd ve şifreyi vericeksin bende programı açınca açılan sayfaya senin verdiğin bilgileri giricem. o zaman senin pc içinde istediğim işlemi yapabilirim fakat bu hiç bi zaman oyun oynayacak kadar hızlı bi işlem olmamıştır. eğer iki taraftan birisi programı kapatırsa bağlantı kopar. Tekrar bağlanmak için aynı işlemlerin yapılması gerekir ve her seferinde şifre değişir. (Bu program genelde içinden çıkılamayan programları başkası kursun die kullanılır.)