2 fıkra (+18) :)

I_PeNTaGRaM_I

New member
Reaction score
0
İst. Kıyamet Vakti Bulunduğu alan: Antrepo Kahrama
PAPAGAN

Yeni evli bir cift gerdek gecesi mesk etmek icin hazirlanirken kadin birden esine -yapamayacagim- der. Esi sebebini sordugunda -Bu papagan bana bakarken mesk edemem- yanitini verir.
Bunun uzerine adam papagana -Simdi arkani don, eger bizim tarafa donecek olursan senin anani sikerim- der. ve papagan arkasini doner. Kari kocanin isi biter ve sabah olur.
Papaganin arkasi hala donuktur. Cift ise balayina gitmek icin valizlerini toplamaya baslar.
Fakat son bir parca valize sigmamaktadir. Iceride su diyalog gecer.
- Ittir ittir
- Ittiriyoz ama olmuyo iste
- Yaw duzgun itsene sunu, girdi girecek
- Dayanamayacagim, gucum kalmadi
- Ha gayret sik disini, az kaldi giriyor
- Yok bu boyle olmayacak. Ben en iyisi gardolabin ustune cikip oradan atlayayim. Belki o zaman girer.
Bunun uzerine papagan hisimla doner
- Valla degil anami, sulalemi sikseniz bu pozisyon kacmaz...

ZURAFA

Bir gun ulkelerin haberalma teskilatlari arasinda bir yarisma duzenlenir. Yarismaya CIA, KGB ve MIT katilir. Ilk gun 3 teskilata gorev aciklaniyor:
- Goreviniz yakinimizda bulunan ormandaki zurafayi bulup getirmek.
Ilk once CIA deneyecektir. Ertesi gun sabahtan CIAdeki ajanlar ormana gider. Bir saat gecer, 2 saat, 3 saat, 5 saat.. gunun sonunda CIA eli bos olarak geri doner.
Ikinci gun KGB gider, o da ayni sekilde 1 saat, 12 saat, 1 gun, 2 gun.. 3. gun geri donerler elleri bos.
Ucuncu gun MIT gider ormana. 1 gun gecer, 2 gun, 5 gun.. 1 hafta sonunda yanlarinda bir Fil ile geri donerler ama filin aaagzi, burnu dagilmis, curuk icinde. Juridekiler -bu ne yaw demeye kalmadan- Fil konusur:

-Aaabi anami siksinler zurafayim.

sonuncusunu anlamadım ama papagan mükemmel :D:D

FreeZe' Alıntı:
sonuncusunu anlamadım ama papagan mükemmel :D:D
MIT görevlileri fili dövmüşler ben zürafayım dedirtmek için.
Emeğine Sağlık ikiside çok güzeldi.

ikiside mükemmel:D ellerine sağlık dostum...

fıkralar güzeldi ama o mit fıkralarının başka serileri de wardı galiba ama eğer verilmediyse verem

Geri