2 gün içinde nasıl 1.5 gb ta ulaşılır

sana yüzde yüz bir çözüm öneriyorum arkadaşım hemen yarın ilk iş dilekçe ver sınırsıza geç sonrada bi 500 lük hdd al sonrasında sömür babam sömür :)

geçen ay benim de kotam 9 gb oldu ben de geçtim sınırsıza
kafamgirsin1.jpg

1.5 gb mı ben 1 gunde 2 gb tı bile gectim sınırsız en ıyısı kardes :)

valla kardeş banada aynısı oluyordu kotam 7 8 gb tan aşağı düşmüyordu ama iki ay sabrettim sonra kotasıza geçtim ilk ay 48 gb 2. 67 gb 3 evde takılmadım fazla 58 bakalım bu ay ne olacak yani senin anlayacağın artık telekomun anası ağlıyor en azından ödediğim paranın karşılığını alıyorum en temizi 1 mbit sınırsız gerçi oturduğun şehre bağlı olarak alternatifler çoğalabilir mesela türk.net 2 mb sınırsızı 55 ytl ye veriyordu sanırsam 60 ytl de olabilir istersen bi bak şuan için sadece istanbul izmir birde galiba ankara var 24 ay çilesinden sonra bende türk.net e geçicem zaten neyse çok uzattım

şifre çözebilen yenibir vireless usb alıcı var.eğer modemin kablosuz ise ve etrafında bu aygıtı kullanan birisi var ise konu anlaşılmış oluyor sanırım

markası edimax .

arkadaşlar her ay kullandığım limit normalde istemediğim sürece 4 gb geçmezdi ama geçtiğimiz ay 9.5 gb olmuş :durdurun anlamadım internetten video seyretmem maçta sadeece forujm manyağı olarak hackhelldepro peşindeyim nasıl olurda bu kadar çıkabilir mayısın 2 sinde baktım kotaya 1.5 olmuş çıldırdım ya
hızlandırıcı bi pro vardı ondandır die sildim cfosseed ismi başka bi fikri olna varsa yazarsa sevinirim böle giderse sınırsıza geçicez herhalde :vur

kardeş bu hiç normal değil wifi modemın varsa onde uzak erısımı kapa veya sıfrele ondan sonra telekomun stesıne bağlan ordan şifrenı değiştir kolylay gelsın dostum

en iyisi sınırsıza gecmek ben babamı ikna edemedim sonunda babamın üzerine olan telefona babamın üzerinden adsl cektirdim.ne zaman haberi oldu derseniz adsl acıldıgı zaman ben modem kullanmaya başlayınca xD kafayı calıştırın oldu bitiye getirin sizde xD Nasıl oldugunu araştırın oluyo...

arkadasım baglantın kablosuz ise ve şifren kolay ise yada yoksa baskası kablosuz agına ortak demektir
genelde baska yere gidince laptop ile aglara bakılır sifrelilerede kullanıcı adı veya 123456 yazılır her binada hemen hemen interenet baglantısı bulunur
sen şifreni degistir yeter, 1-birde modem ayarlarını resetle

otomatık upfate yapan pro varmı baq

kardeş bende de aynı sorun olmustu kullanmadıgım halde 150 ytl para ödedim kota asımı yüzünden virüs yapabilir diye düşünüyorum. bide arkadaşların dediği gibi şifreni değiştir . en iyisi türk telekomun hiçbişeyini kullanmamk aslında soyguncu bunlar ..

Geri