SickDreTh
Altın Üye
- Reaction score
- 0
bende gelıcektım eger kı hava sartlarından dolayı bulusma ertelenmeseydı...nese artık baska bahara kaldı...
eminim çok güzeL vakit geçirmişsinizdir...keşke bizLer de aranızda oLabiLseydik...
kanka sen gel hele izmire,,bi de senin için toplanalım...teşekkür ederim beyler guzel vakit geçti valla....
büyük altay :hhmanD
şimdi...
1. zati bütün gün buluşmadık... buluşma 15:00 da başladı. 18:15 itibari ile dans provam nedeniyle ben aralarından ayrıldım kaçta bitirdiler bilmiom..
2. ülen cem büyük altay ne alaka..
3. zaten saat 6 da geldin..
4. saat kulesinin deniz tarafında 45 dakika boyunca beyefendileri bekledim... ülen yaşlı yteyzelerle amcalarla konuşmaktan içim kıyıldı.... taaaaa 1945 lere kadar gittik..
nese güzel geçti en komik an deniz (poseidon) yüzünden bara giremediğimiz an olarak düşünmekteyim.. bi arada onu anlatırızz
bide kaynamış darılar süperdi... tereyağ tuz permesanacı sos
limon
küçük 2,5 lira büyük 3,5 lira ... permesan 25 kuruş
zuhahzuhahahahah
zuhahzhhahzhhaahh
єηGℓiѕħ тєα¢ħєя;2453118' Alıntı:REBEL sen nerdesin peki![]()
R€B€L;2453108' Alıntı:İyi oldu ama tabi hic olmazsa medeniyet gorduk
Aglama duvarı ayagı bu ibo =) Aglama duvarı bulamadık oyle altay lokali denk geldi sagolsunlar aldılar iceri benle aliyi :hhmanD Ben 2 dkda cıktımda ali bi 10dk durdu naptıgını bılmıyoruz artık o kadar
Darıları hıc hatırlatma kusucam :durdurun Siz gittikten sonrada eglendik erken kactınız siz :hadiordan ama hadi bahane isin gucun varmıs yıne =)
Fotolara gelince 3 tane ben cektım..3 unude koydum zaten..
Bide chamurda var 1 tane herhalde o kadar koymasın bosverin
Bi daha ki bulusmayı halı sahada yapmayı planlıyoruz bakalım bi gol sov yapayim![]()
nese güzel geçti en komik an deniz (poseidon) yüzünden bara giremediğimiz an olarak düşünmekteyim.. bi arada onu anlatırızz![]()
R€B€L;2453108' Alıntı:Bi daha ki bulusmayı halı sahada yapmayı planlıyoruz bakalım bi gol sov yapayim![]()
olum ne kalesi walla oynamam.. mızıkçılığın her türlüsünü yaparım... olum ben sporcu adamım.. ceylan gibi ssekerim kelebek gibi uçarım bea.. cem geçsin kaleye.. hem sigara içio tıkanır..![]()