2 Laptop ve Wireless

ugurkirmizi

New member
Reaction score
0
arkadaslar telekom abo oldum sınırsız 1-8 mbt arası ama 2 laptop girince cok yavaslıyor modemden mi yapar neden yapar?Birini ethernetle digerini wireless ile kullansam fark eder mi?

Eğer detaylı incelediyseniz "8MPS'e" kadar diye bir ibare vardı sanırım yani hatların müsait olup kullanılıcıların az olduğu dönemlerde 8mpsye kadar hız alabilirsiniz. Ben kadıköyde oturuyorum şuana kadar o kampanyada 3.5 mpsyi gördüm onun dışında 256 KB ye kadar indiği oluyor. Birde buna evde kullanılan 2. bir bilgisayarda eklenirse dahada yavaşlıyor.

o kampanyada 16 GB'ı geçince hız 512'ye düşüyor dostum,biz de evde 2 Laptop o tarifeyi kuLLanıyorz,iki Laptoptan aynı anda girince hız düşüyor tabi ama çok değiL..

HEM ETHERNETTEN HEM wirelessten kullanıyorsan ethernet ile bağlı olan makina daha iyi performans göstericektir!!wireless hızları bağlatının ve kapsama alanına göre değişebilir!!!
ethernetle bağlanan bilgisayar daha iyi ...interenete ve download hızında fark gösterir!!ama max 'uma ulaşmak hatlara ve yoğunluğa bağlıdır...

ben 4096 lık kullanıyorum rapidshare premium kullandığım için download'ta max uma genelde ulaşıyorum!!!

daha da açarsak indirdiğin dosyanın server'nda bağlı aslında!!!

Geri