Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aşk sevgi günümüzde yalan beyler bütün kızların akla mutlaka hain lik vardır benim kendimden başka dostum yok die yaşamalıdır insan.1 mesaj la satanıda gördüm ertesi gün yüzüme bakmayanıda boş işler Allahlarından bulsunlar ne diim
Giden biten şeyin arkasından konuşulmaz,
o kişiyle de konuşulmaz, düşünülmez,
Yeni yelkenler açılır,
Dünya'nın en güzel limanını bulana kadar devam eder yolculuk,
O limanda sizi bekliyen Dünya'nın en güzel varlıgı vardır,
Kimine göre Leyla'dır kimine göre Aslı,
Bende Esra'mı buldum,
Allah Sizi de sevdiğinizle buluştursun..
kanlı bıçaklı deil ama bence konuşmamaları lazım yani tadında kalsın bu şııkında eklenmesini istiorum yani illa konuşmamak için düşman olmak gerekmez. . .
kanlı bıçaqlı degil de görüşmemeq en iisi galiba..çünkü eğer gerçeqten sewdiysen bişiler mutlaka eskiyi hatırlatır..bu da acıdan bashka bişi wermez insana..ama eger ztn olmaması gereqen bi ilişkiydi birbirimize sewgili olaraq uygun olmadıımızı düşünüyoruz dersen arkadaş kalınabilir
Zamanında canımı paylaştığım biriyle ayrıldıktan sonra arkadaş kalamam.
Bir daha yüzünü görmek istemem çünkü acı veriyor görmek
Giden gitsin ama temelli gitsin
şahsen...bende şimdiki sevgilimle 3 sene önce çıkmaya başlamıştım....ayrıldık...iki sene değil konuşmak,,birbirizin yüzüe bakmadık...görmemezlikten geldik hep....sonra gene başladı bi şekilde...
2 sevgili ayrıldıktan sonra normal arkdaşmış, dostmuş gibi görüşmesi kadar saçma bişi yok bnce.. çünkü görüşünce nolcak? aaa bak biz burda oturmuştuk, aa bak biz burdan geçmiştik fln.. sonra erkeğin yada kızın yeni sevgilisi arıyacak... fln fln... :Sopa
bu kanayan yarayı deşmeye benzer.. ut: