20 Dakikada Bu Hale Geldi...

PompishkA

gєвzєтєαм
Reaction score
0
2z9hbih.jpg

İçtiği kokteyl hayatını kabusa çevirdi

19 yaşındaki Corrine Coyle'un rüya tatili barda içtiği egzotik kokteyl ile bir anda kabusa dönüştü.

Colin, Baileys, absent, uzo, vodka, cin, tekila gibi ve ek olarak içinde gizli bir malzeme olan ilginç kokteylini içtiğinde başına geleceklerden habersizdi.

İçkiyi içtikten 20 dakika sonra kendini garip hissetmeye başlayan genç kızın midesi bulanıyor yüzü ve alnı şişiyordu.

Panikle hemen hastaneye giden Colin'e doktorlar, içtiği garip karışıma yüzünün kimyasal bir reaksiyon verdiğini açıkladı.

Bir daha asla içki içmeyeceğini söyleyen genç kız hala sonuçları ve yüzünün eski haline dönmesini bekliyor.

Kaynak

evet okudum :D gercekten ılgınc.. ıcmeseydın bak bebek gıbı kalıcakmıssın :D kendı kasınmıs

evet 9 yaşında ve içki içiyo:saskin

DarkRed' Alıntı:
Colin, Baileys, absent, uzo, vodka, cin, tekila gibi ve ek olarak içinde gizli bir malzeme olan ilginç kokteylini içtiğinde başına geleceklerden habersizdi

ben 28 yaşıma geldim daha bu saydıklarından arasıra tekila votka cin içmişimdir,

Colin, Baileys, absent, uzo, daaa bunları bırak içmeyi biçoğunu şimdi duyuyom :)

Geri