20 yaşındaki mankenin elleri ve ayakları kesildi!

ßLu£

Banned
Reaction score
0
20 yaşındaki mankenin elleri ve ayakları kesildi

Güzellik yarışması "Miss World" finalisti 20 yaşındaki Brezilyalı mankenin, ciddi bir enfeksiyon sonucu elleri ve ayakları kesildi.
Yerel basın kuruluşlarındaki haberlere göre, doktorlar, üriner enfeksiyonun vücuduna yayılması yüzünden Mariana Bridi da Costa’nın ellerini ve ayaklarını kesmek zorunda kaldı.
Mankenin arkadaşı Thiago Simoes ise, 30 Aralıkta rahatsızlanan genç kadının yanlış teşhis koyması yüzünden bu duruma düştüğünü belirtti. Baba Agnaldo da Costa da, kızının hayatı için endişe duyduğunu belirtti.
Mariana Bridi Miss World’de iki kez finale kalmış, Çin’de geçen yıl yapılan "Miss Bikini International" yarışmasına katılmıştı.
http://www.milliyet.com.tr/Dunya/So...ki mankenin elleri ve ayaklari kesildi&ver=05

yazık cok yazık. . .

Yanlış teşhis yanlış tedavi güzel bir kızın kararan hayatı bir tek bizim ülkemizde olmuyor biliyorum da
bu tip olaylar neden oluyor bu çağda tıp bu kadar ilerlemişken ona pek bir anlam veremiyorum yazık..

yazık olmuş

Brezilyalı doktorlardan ziyade alman yada türk doktorları olsaydı belki durum daha farklı olabilirdi :(

beyin travması geçiren bana, türk hekimlerimiz ciddi bişeyimin olmadığını söylemişler ki b en bunu hatırlamayacak kadar kötü haldeydim, beni türk hekimlerine emanet etmeyin, direkt çekin vurun :D

wah wah yazıkkk.. hadi mankenliğini geç bi kız sonuçta ve hayattan daha tam olarak doyamamış.. neyse yaşadığına şükretsin bariiii

nezaman ne olacağını bilemiyorsun işte..Hayır da Şer de O'ndan

" beni Türk doktorlarına emanet edin "

beyin travması geçiren bana, türk hekimlerimiz ciddi bişeyimin olmadığını söylemişler ki b en bunu hatırlamayacak kadar kötü haldeydim, beni türk hekimlerine emanet etmeyin, direkt çekin vurun :D

yok be arkadaşım ne anlamaması. doktorlar anlamışlardır da o an seninle uğraşacak vakitleri olmadığından başlarından seni savmak için bişeyin yok demiştirler..sonuçta en basit doktor 6 yıl okulunu okuyor...

Hayatının baharında yazık oLmus işte aLLah bır yandan Verıyor Ötekı yandan almasınıda bılıyor . .

çok kötü bi olay,, güzelligin de işe yaramadıgı bi durum yardımcısı olsun allah

Bizde de yanlış yapılan iğne sonucu bir kızın kolu kesilmişti.

süpersin yav.......:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin

:victory:victory:victory:victory:victory:victory

yazık olmuş kızcağıza üzüldüm şimdi

Yanlış teşhis yanlış tedavi güzel bir kızın kararan hayatı bir tek bizim ülkemizde olmuyor biliyorum da
bu tip olaylar neden oluyor bu çağda tıp bu kadar ilerlemişken ona pek bir anlam veremiyorum yazık..

izlenimlerime dayanarak sunu diye bilirim tip gelistikce doktorlar dahada bilgisizlesiyor makinalar tahliller birsey belirtmiyorsa bilmiyorlar :( burda daha 12 yasindaki ufacik cocuga yanlis tehsis koydular daha dogrusu koymadilar cocuk kollarim agriyor dedikce uyusturucu vermisler annesine ülkesinde doktora götürmesini tavsiye ettim misirli bir aileydi ve sonuc orda cocugun romatizma oldugu ortaya cikti burda avrupa ülkesinde imkansizlik denen biseyin olmadigi bir ülkede bu ne ilk nede son :(

Geri