2005 Yılının en iyi okul sitesi (Böyle bir siteyi nasıl yapabilirim.)

nozz

New member
Reaction score
0
Bugünlerde kendime dreamweaver ile bir web sitesi tasarlamaya çalışıyorum. İyi birşey olması için web de pek çok sayfayı gezip tasarım konusunda fikir edindim. Az önce de yeğenimin oks sınav sonuçlarına baktıktan sonra polis kolejine girme durumunu öğrenmek için www.poliskoleji.k12.tr adresine tıkladım ve gördüğüm siteye aşık oldum. Flash ile çok güzelleştirilmiş şıkır şıkır bir site. Web tasarımı konusunda acemiyim ve şimdi bilen arkadaşlara soruyorum:

1.Php nuke ile web sitesi tasarlamak ile dreamweaver'i karşılaştırırsak hangisini tercih edersiniz?
1.Aşağıdaki gibi php nuke ile yapılmış siteyi yapmak için linux mu kullanmam gerekiyor?
Bilen arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim.

i63741_1.JPG

dreamweaverı tercih ederim, her yönden çok sağlam bir program.. ikincisi bu site büyütülecek kadarda iyi degil bana göre tabi.. üçüncü diyeceğim bir site yapımında kullandığın programdan daha çok yaratıcılık olacak yoksa dünyanın en iyi programı olsun kendin birşeyler tasarlayamadıktan sonra hiçbir işe yaramaz..
Haa şuda var ben öylesine yaptım tasarımcı falan degilim diyorsanda fazla heveslenme bence..
Yinede fena bir çalışma degil yalnız biraz boğmuşsun..

hazir portaldan kur php-fusion gibi onun üzerinden tema felan editlersin daha kolay olur

D: Gerçekten Çok İyi Bi SAite Ama Galbia Şİfresi Admin Pas polis polis :d ::DD

flash asp php javascrit sql vs bunları iyi bilmen lazım

mrb... buda bizim sınıfın sitesi. full flash istersen bak güzel örnekler bulabilirsin. bu arada bu site örümcek adamda finale kaldı..
www.tekbil.net

walla herçeşit siteler war.herkes bunlardan esinlenirse daha güzel şeyler çıkacaktır.:D
ayrıca kendi zeka ufku geniş olanlar bunun düzeyini geçeblir.ve daha yaratıcı olur.

BU sitede flash bilmen yeterli diğer tarafları zaten hazır script

Bu Site Php Nuke Arkadaşım Araştır Bulursun Kurmasını

Ya arkadaşlar, bir kaç görsel efekt ile hareket var diye o site sizce profesyonel mi hazırlanmış demektir. Bu sitenin çooook açığı var bence,

Geri