2007 deprem yönetmeliği içeren Sta Update

Liman

New member
Reaction score
0
Sonunda rapid'e yüklemeyi başardım. Sabahtan beri ancak. Tabi diğer günleri saymıyorum.

http://rapidshare.com/files/35935070/Sta_update.rar
Rar Şifresi: Powered By Liman
Şifre denenmiştir. :)

Yapmanız gereken rar içinden çıkan klasöeün altındaki dosyaları Sta4Cad in kurulu olduğu klasörün içine kopyalamanız olacak. varolan dosyaları yenileriyle değiştirmeye EVET demeyi ihmal etmeyin.

Daha sonrakiğ mesajlarda da belirttiğim gibi. Bu verdiğim updatelerden sonra çıkan updateler ile bu forumda verile crack çalışmıyor. (bu verdiğim ile çalışıyor) 2007 deprem yönetmeliği içeriyor.

Kolay gelsin.

Teşekkürler bende ne diyeyim. sendende allah razı olsun.
Faydalı olduysa ne mutlu bana.
Bu updatelerden sonra Crack işe yaramıyor. Yaptığım tüm çabalara rağmen olmadı. Gelişmelerden haberdar ederim.

rar şifresinde hata var galiba
yinede tüm uğrasiların için tesekkürler arkadasim

rar şifresini kabul etmiyor. şifrei verirsen sevinirim. Şimdiden teşekkürler

rar şifresi hatalı kardeş...bi baksan...bide update ten sonra ceack işe yaramassa program çalışmıyormu?...tabiki paylaşımın için çooooook saol....teşekkür ettik...

çok teşekkürler... bende şifreyi çalıştıramadım malesef..

ya guncellemeden sonra crack çalışmıyor dıyor adam.. ne anladım ben o guncellemeden.. ha dıyecen sen daha ıyı sını yapabılıyorsan buyur dıyecenız ama.. elden bısey gelmıyor...

karde_ ben daha önce stan1n kendi sitesinde dosyalar indirmistim ve 2007 yönetmenligi içinde vard1 yükledim çalisti.. senin verdigin linki indirmeme gerek varmi

arkadaşım eline sağlık ama crack çalışmıyosa bi işimize yaramaz malesef.lisanslı kullananlar zaten resmi siteden güncelleme yapabiliolar.bu soruna bi çözüm bulabilirsen süper olur...

arkadaşlar resmi siteden güncellemeleri indirin orada bide Staunzip dosyası var onuda indirin sonra bilgisayarınızda C nin içine ''sta4web'' içine isimli klasör acın daha sonrada Staunzip programını çalıştırın unzip yazan butona basın o güncellemeleri yapıcaktır ben denedim suanda çalışıyor herhangi bi problem yok

kontinyu' Alıntı:
arkadaşlar resmi siteden güncellemeleri indirin orada bide Staunzip dosyası var onuda indirin sonra bilgisayarınızda C nin içine ''sta4web'' içine isimli klasör acın daha sonrada Staunzip programını çalıştırın unzip yazan butona basın o güncellemeleri yapıcaktır ben denedim suanda çalışıyor herhangi bi problem yok

yok arkadaşim dediğini yaptik bu sefer programın hiç bir yerine giremiyoruz galiba bu güncelleme işini unutacaz...

jakuza000' Alıntı:
yok arkadaşim dediğini yaptik bu sefer programın hiç bir yerine giremiyoruz galiba bu güncelleme işini unutacaz...
bendede aynısı oldu.hiç bi menüye giremiyorum.windows kapatılacak uyarısı falan geldi. yamayı unutacz dediğin gibi..

Arkadaşlar boşa uğraşmayın. Benim vereceğim updatelerden sonra yapacağınız her güncelleme cracklılar için söylüyorum. Cracklılar çalışmıyor. vereceğim update ile çalışıyor. Bu gün yüklemeye çalışıyorum 2 kez deniyorum ama çok yavaş biyere kadar gelip kesiliyor. Uğraşlarım sürüyor.

Bir daha söylüyorum: Bu vereceğim update ile hackhell de verilen cracklı sta4cad sorunsuz çalışıyor. 2007 deprem yönetmeliği içeriyor.

Liman' Alıntı:
Teşekkürler bende ne diyeyim. sendende allah razı olsun.
Faydalı olduysa ne mutlu bana.
Bu updatelerden sonra Crack işe yaramıyor. Yaptığım tüm çabalara rağmen olmadı. Gelişmelerden haberdar ederim.
bu ne demek peki kardeş..

Bu updatelerden sonra Crack işe yaramıyor. Derken Bu verdiğim updatelerden sonra ki verilen updatelerde crack çalışmıyo. Demek Kapiş.:)

Geri