2007 deprem yönetmeliği içeren Sta Update

slm, liman arkadaşım upload yapabildin mi,sabırsızlıkla bekliyoruz..şimdiden teşekkürler

update yapmaya uğraşıyorum sinir küpü oldum. çok yavaş ilerliyor. beklemek bişey değilde %50 yi geçmeden kesiliyor.

emine sağlık kardeşim..inş halledirsin bizde çalıştırabilirz..

liman arkadaşım upload etmeni sabırsızlıkla bekliyoruz
çalışmalarında başarılar dilerim teşekkürler

Update yi rapide yüklemeyi başardım sonunda. Link ve şifre bu konunun ilk mesajında. Hayırlı olsun ve gecikme için kusa bakmayın.

çok sağol indirdim.dediklerinide yaptım ama program çalışmadı.(yanıt vermiyor)yardımcı olursan sevinicem...bende v 12 mevcut...

Teşekkürler ellerine emeğine sağlık denedim mükemmel çalışıyor

maksutkara' Alıntı:
Teşekkürler ellerine emeğine sağlık denedim mükemmel çalışıyor
hangi versiyonu vardı sende..ben denedim .çalışmadı program...

Sağol Liman kardeş. Birşey soracağım, update'den sonra v12 oluyor program. Tüm menuler çalışıyor görünüyor. Ancak hiçbir projeyi analiz yapmaz hale geliyor. Yapı analiz tuşu hiç tepki vermiyor, hata kodu bile vermiyor... Atladığım bir püf nokta mı var yoksa bu sende de mi böyle, hiç denedin mi?

Sende önceki versiyon V11 falan ise mevcut projelerini V12 ye çevirmen gerekecek.
Versiyon düzenleme menüsünden bunu yaparsan çalışması lazım. kolay gelsin.
Bende program sorunsuz çalışıyor. Çalıştıran arkadaşlar da var sanırım.

karahan 81´isimli üyeden Alıntı
Ver.11 olarak da setuptan da yükledim fakat cfg dosyalari bu kilide ait degil.yazıyor tüm konuyu okudum herşeyi yaptım ama nafile
Ben calistiramadim. Yeni sürücü seç diyor,sonra kilitleniyor program.
liman arkadaşım yardım edensen sevinirim..

bu update i v11 i kurup mu yükleyeceğiz yoksa v12 yi kurupmu.bende v12 vardı ama update i kurduktan sonra program yanıt vermiyo..yardımcı olabilecek varmı..

Karahan81 arkadaşım muhtemelen crack işlemini yapamadın. crack işlemini tekrar tarif edildiği gibi yaparsan sorunun ortadan kalkacaktır.

Gökhand84 arkadaşım iki versiyonda da sorunsuz çalışıyor. Denenmiştir.

yok arkadaşım harfiyle yaptım ama sonuç cfg dosyalari bu kilide ait degil. yazısı çıkıyor bu sorunu nasıl aşıcaz Allah aşkına yardım edin ya

Sta.com.tr den mi yükledin updateleri. burda verilen updatelerimi yükledin. onu belirtirsen.

burdakini yükledim proğram hiç açılmadıki Sta.com.tr den yükleme yapayım

burdakini yükledim proğram hiç açılmadıki Sta.com.tr den yükleme yapayım arkadaşım sta4cad dosyası içinde yapılması gerekenler dışında yapmam gereken bişey varsa söylerseniz sevinirim.

bende burda verilen linkten programı indirdim.ve senin verdiğin update i yaptım.program yanıt vermiyo..bundan önceki update leri yapmak gerekio olabilirmi.çünkü bendeki programda daha önceden update falan yapmamıştım...

arkadaşlar öncelikle hepinize kolya gelsin.ama sta4cad de şöle bir problen var.lpt çıkışı olmayan bilgisayarlarda malesef 2007 deprem yönetmeliği olna sta4cad çalışmıyor.uzun lafın kısası eğer elinizde yeni model laptop varsa büyük ihtimalle lpt portu yoktur.bu daprogramın çalışmamasına sebep oluyor.size tavsiyem lpt portu olna herhangi bir bilgisayarda programı çalıştırmayı deneyin.ama emülatörü biraz kurcalayınca lpt portu olmayan bilgisayarda çaıştırılabilir.çalıştıran arkadaşlar olursa iyi olur.

Bu hatanın muhtemel nedeni olabilir. Çünkü benim kurduğum dizüstü bilgisayarlarda ltp çıkışı mevcut. Bi anlayandan bunun çözümünü beklemek gerek.

Geri