.....2008 Gelinlikleri.....

SAHRANİL

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
Watermark_8-25.jpg

Watermark_9-24.jpg

Watermark_10-24.jpg

Watermark_11-24.jpg

Watermark_12-24.jpg

Watermark_13-24.jpg

Watermark_14-24.jpg

Watermark_15-22.jpg

Watermark_16-22.jpg

Watermark_17-22.jpg

Watermark_18-22.jpg

Watermark_19-22.jpg

Watermark_20-22.jpg

Watermark_21-22.jpg

Watermark_22-20.jpg

Watermark_23-18.jpg

Watermark_24-17.jpg

Watermark_25-15.jpg

Watermark_26-13.jpg

Watermark_27-11.jpg

Watermark_28-11.jpg

Watermark_29-11.jpg

Watermark_30-9.jpg

Watermark_31-8.jpg

Watermark_32-8.jpg

Watermark_33-8.jpg

Watermark_34-6.jpg

Watermark_35-5.jpg

Watermark_36-5.jpg

Watermark_37-4.jpg

Watermark_38-4.jpg

Watermark_39-4.jpg

Watermark_40-3.jpg

Watermark_41-3.jpg

Watermark_42-2.jpg

Watermark_43-1.jpg

Watermark_44-1.jpg

Watermark_45-1.jpg

Watermark_46-1.jpg

Watermark_47.jpg

Watermark_48.jpg

Watermark_49.jpg

Watermark_50.jpg

Watermark_51.jpg

Watermark_52.jpg

Watermark_53.jpg

Watermark_54.jpg

Watermark_55.jpg

Watermark_56.jpg

Watermark_57.jpg

Watermark_58.jpg

Watermark_59.jpg

Watermark_60.jpg

gelinlik-1-2.jpg

işte bu benim gelinliğim olsun.. hiç beğenemiorum.. bu pc de kayıtlı.. bu olsun.. upuzun duvağım olsun :melek minik sahranil de arkamdan tutsun duvağımı :melek

minik sahra edepsiz tüketti beni cadı oldu yaw :p

bu modeli daha önce göstermiştin bana.söz alacam sana onu
40bac1a3ddbbeb6870dd5ed62025e28d.gif
kjghjh.gif

ben bunları giydirmem karıma meltem abla daha kapalıları yok mu :D

giydirme tabi aferin böle ol:melek
bende açık giymedim öle tojajımı üzmedim.kolları hep danteldi uzundu yakası kayık yakaydı.nolacak sanki adım değişmedi iki kumaş fazla olunca.

yaw varya gelinlik alırken çiftler çok kavga ediyor.daha geçen gün bir çift kavga etti.çocuk kızı dükkanda bırakıp çıkıp gitti,sen böle açık giyersen ben yokum bu işte dedi.yazık valla.gençler akıllı olun aman

giydirme tabi aferin böle ol:melek
bende açık giymedim öle tojajımı üzmedim.kolları hep danteldi uzundu yakası kayık yakaydı.nolacak sanki adım değişmedi iki kumaş fazla olunca.

yaw varya gelinlik alırken çiftler çok kavga ediyor.daha geçen gün bir çift kavga etti.çocuk kızı dükkanda bırakıp çıkıp gitti,sen böle açık giyersen ben yokum bu işte dedi.yazık valla.gençler akıllı olun aman

cok güzel olmustur bence gelinliğin tabi yaa acık giymek ii değil bastan konusucan bazı seyleri sonra dükkanda bırakılırsın :D

Bu arkadasa helal olsun koçuma demekten başka bişe yapamıorum

kızıda varya tanıyordu straplez gelinlik istiyo askısı bile yok herşeyi ortada.çocuk çok bozuldu.bana sordu sen bunu giyermiydin die.bende bişey diemedim.kıza şöle askılılardan bak bunlarda güzel die ortalığı sakinleştirmeye baktım kız hala açıklara saldrdı.oğlanda çıktı gitti.ay beni biri öle dükkanda bırakıp gitse panikatak geçirirdim orda.çok üzücü.çocuk daha önce konuşmuştuk nie böle yapıyosun dio.kız gülüyor b güzel die.bu güzelse bende bunda yokum dedi.şok oldum ben.

kızıda varya tanıyordu straplez gelinlik istiyo askısı bile yok herşeyi ortada.çocuk çok bozuldu.bana sordu sen bunu giyermiydin die.bende bişey diemedim.kıza şöle askılılardan bak bunlarda güzel die ortalığı sakinleştirmeye baktım kız hala açıklara saldrdı.oğlanda çıktı gitti.ay beni biri öle dükkanda bırakıp gitse panikatak geçirirdim orda.çok üzücü.çocuk daha önce konuşmuştuk nie böle yapıyosun dio.kız gülüyor b güzel die.bu güzelse bende bunda yokum dedi.şok oldum ben.

ah bu kızlar yaa hep suc bunlarda :D cocuga helal olsun meltem abla sıkma sen canını

ah bu kızlar yaa hep suc bunlarda :D cocuga helal olsun meltem abla sıkma sen canını

bende o dükkanda gece kıyafeti bakıyordum açıklar die kızıyordum bunun üstüne oldu olay.:vur

ay sen sevdiğinin lafı dinle o sana özel diktirir valla gelinliği.bana öle yaptı eşim:melekduruyor dolapta.ben çizdim modelini hemde:melek

insan giymek istiyo ama ne yalan söleyim.o açık modeller daha çekici geliyor.ama o gelinlikle değil eşinle geçirceksin hayatı unutmamak lazım.hem gelinliği ilk giydiğinde kuaförden çıkınca eşinin sana bir melekmişsin gibi bakması var,birde nefretle bakması.hangisi daha ii olur.:melek

bende o dükkanda gece kıyafeti bakıyordum açıklar die kızıyordum bunun üstüne oldu olay.:vur

ay sen sevdiğinin lafı dinle o sana özel diktirir valla gelinliği.bana öle yaptı eşim:melekduruyor dolapta.ben çizdim modelini hemde:melek

insan giymek istiyo ama ne yalan söleyim.o açık modeller daha çekici geliyor.ama o gelinlikle değil eşinle geçirceksin hayatı unutmamak lazım.hem gelinliği ilk giydiğinde kuaförden çıkınca eşinin sana bir melekmişsin gibi bakması var,birde nefretle bakması.hangisi daha ii olur.:melek

doğru diosun meltem abla evlenceğim kızı sana onaylattırıcam =) fikirlerin cok güzel

o kız daha şimdiden böyle yapıyorsa Allah bilir ilerde ne kavgaları olur onların :saskin

bu arada gelinlikler güzel. açık diyenler elbette ki satılan yerlerde küçük değişiklikler yapılıyordur. bolero tarzı değişikliklerle uygun hale sokulur elbet.

eline sağlık sahra.

minik sahra edepsiz tüketti beni cadı oldu yaw :p

bu modeli daha önce göstermiştin bana.söz alacam sana onu
40bac1a3ddbbeb6870dd5ed62025e28d.gif
kjghjh.gif

bilmeyen mi kaldı bu gelinliği :durdurun

ay sen değilde gerekli kişi alsın zamanı gelince kuzumm :melek

yerim o çüçük sahranil i ben :melek büyüsün ablasının düğününde küçük gelin olur =))

sahra anlattığın olay için adama helal olsun diorum çünkü kız haketmiş :goz:

gelinliklere gelince bikaç tane beğendim üzerine boleroyla kapatabiliriz :melek aşkım ne derse o hangisini beğenirse o olur :melek

adit:bunlardan beğendiği yokmuş başka konu istioruz :p

Geri