2012-Dünyanın Yok Oluş Senaryosu

korkmayin yeni bir senaryo daha yazariz bizde ne varki durum deyisir hemen Alla Alla yani:)

oh my god :( ölmemeliyizz.. dünyanın bu yok oluş sürecini ben görmek istemiorm kalbim buna dayanmaz :D

nasıl kıyıpta yapcan cani herif :D

geleceği Allah'dan başkası bilemez maya takvimine göre bu böyle o zaman mayalar kendi sonlarını biliyolarmıydı :D tahmin edilir dünya gidişine göre ama kesin değil

yani geberme ihtimalimiz var bu 2012 yılındaki olay yüzünden öyle mi demek istiyon :D

Yokoluş felan yok ama boyut değişimi felan olcak büyük ihtimal metafizik değişimler felan felaket veya kıyamet felan %100 yalan diğer dediklerinin kimisi gerçek hadislerdede geçiyo altın çağla ilgili..

yandik desenizyaa abooo:D kahinat in sonunu anca Allah bilir

21 aralık doğum günüm bee:D

Yeni yaşımı sadece 24 saat yaşayabilcem

21 aralık doğum günüm bee:D

Yeni yaşımı sadece 24 saat yaşayabilcem

bak kendime üzülüyordum artık sanada üzülüyorum :( cok acı bi durum ama üzülme cehennemde ki ateşten sana bi mum yakarız orda pasta filan bi ortam yaparız takma sen :D

bak kendime üzülüyordum artık sanada üzülüyorum :( cok acı bi durum ama üzülme cehennemde ki ateşten sana bi mum yakarız orda pasta filan bi ortam yaparız takma sen :D

Ateş bizi çağırıyo :D

Allah'tan gelecek şeyin önüne geçilmez ne yapalım.

Çok kaynatacağız o zaman desene:D Zebanilerde gelir partiye.Yaşar hocayıda çağırırız:durdurun:durdurun

Ateş bizi çağırıyo :D

Allah'tan gelecek şeyin önüne geçilmez ne yapalım.

Çok kaynatacağız o zaman desene:D Zebanilerde gelir partiye.Yaşar hocayıda çağırırız:durdurun:durdurun

dai ne diyon sen yaşar hoca başı tutacak zaten :D:D Yanına 3ü birarada filan al :D

Geri