2023 Türkiyesi

Ben 2023 Türkiye'sinde Laikliğin,Atatürk İlkelerinin ve İnklaplarının olmasını ve birde başımızdakilerin sadece Türkiye'yi çağdaşlaştırmayı hedefleyen insanlar olmasını istiyorum.. Malum şu an baştakiler oydan başka bişey düşünmüyor... Bir de Türkiye'mizi batırmak . . .

batırmakmı istiyolar...çoktan batırdılar bee azımıza sıçtılar sıçmayada devam baksanıza artık açık açık önüne geleni almaya başladılar pazardan sebze alıolar sanki kendi derin dedikleri devleti kurdular heralde
neyse 2023 te gerçektende Atatürk'ün ideolojisine sahip olanların başımızda olmalarını isterim

batırmakmı istiyolar...çoktan batırdılar bee azımıza sıçtılar sıçmayada devam baksanıza artık açık açık önüne geleni almaya başladılar pazardan sebze alıolar sanki kendi derin dedikleri devleti kurdular heralde
neyse 2023 te gerçektende Atatürk'ün ideolojisine sahip olanların başımızda olmalarını isterim

Arkadaşım kullandığınız kelimelere dikkat edin lütfen,burası mahalle kahvesi değil.

2023 şampynlar ligiini almş bir cimbom olması dileğylee :D:D

Türk Gißi TürkLerLe
Atatürk iLke ve inkiLapLarına ßağLı hür ßir üLke isterdim,Dışa ßağımsız.​

2023 de Balıkesirspor Şampiyonlar ligi Şampiyonu olsunnnn....

dünyanın yeniden barış huzur ve umut dolu olmasını sınırların ırkların her şeyin kalkması bilmem belki olmaz ama hayal etmek yinede güzel

2023 te okunsun benim yazım
Tek silinmesin benim yazım
Gül açacak güller açacak
Yeni bir dönem başlayacak

tayyip bey ve yandaşlarının soyunun kuruduğu bir Türkiye isterim...

Geri