23 Centlik Asker

şu mesaj bile sizi çok iyi anlatıyor biliyor musun?
paranoyaklığınızı ortaya koyuyor veyahut iyi niyetli bir insanı bile suçluyorsunuz :goz:

Sözde şampiyon milliyetçi arkadaş hatırlatayım Türk bayragının rengi kırmızı-beyazdır.Emperyalizmin her oyununa gelmek zorundamısın?İşte böyle Milliyetçiliği temelsizlik üzerine oturtursan ilk rüzgarda bayragın rengini bile değiştirler senin gibi milliyetçilere.

Sözde şampiyon milliyetçi arkadaş hatırlatayım Türk bayragının rengi kırmızı-beyazdır.Emperyalizmin her oyununa gelmek zorundamısın?İşte böyle Milliyetçiliği temelsizlik üzerine oturtursan ilk rüzgarda bayragın rengini bile değiştirler senin gibi milliyetçilere.
emperyalizmin asıl oyununa gelen sensin farkında değilsin.
resimdeki gök bayraktır çinin esaretindeki Doğu Türkistanın bayrağı.
Ordaki bayrak rengi değil bence başörtülü Uygur Kızı senin asabını bozmuş belli :melek
Atatürk Doğu Türkistanın bağımsızlığını tanırken ''Al bayraktan Gök bayrağa selam olsun demişti'' ama gel gör ki Atatürkçülerimiz bundan bi haber :D
öyle çok bilmiş ayaklarına yatmakla Vatansever,Milliyetçi olunmuyor!!

emperyalizmin asıl oyununa gelen sensin farkında değilsin.
resimdeki gök bayraktır çinin esaretindeki Doğu Türkistanın bayrağı.
Ordaki bayrak rengi değil bence başörtülü Uygur Kızı senin asabını bozmuş belli :melek
Atatürk Doğu Türkistanın bağımsızlığını tanırken ''Al bayraktan Gök bayrağa selam olsun demişti'' ama gel gör ki Atatürkçülerimiz bundan bi haber :D
öyle çok bilmiş ayaklarına yatmakla Vatansever,Milliyetçi olmuyor!!

Yani diyorsun ki Bu ülkeyi Milliyetçilikte hallettim elimi doğu Türkistana attım diyorsun?Hadi orayıda Amerikanın ayagına bir paspas yapta görelim.Sen el atmazsan ABD'nin işi çok zor orada,ABD Çinden tırsıyor oralardaki Türk'leri sömürgeleştirmeyi düşünemiyor.Fethulah amcanla bir el atın oraya belki orayıda el birliğiyle turuncu devrimle yönetimini değiştirebilirsiniz.

Yani diyorsun ki Bu ülkeyi Milliyetçilikte hallettim elimi doğu Türkistana attım diyorsun?Hadi orayıda Amerikanın ayagına bir paspas yapta görelim.Sen el atmazsan ABD'nin işi çok zor orada,ABD Çinden tırsıyor oralardaki Türk'leri sömürgeleştirmeyi düşünemiyor.Fethulah amcanla bir el atın oraya belki orayıda el birliğiyle turuncu devrimle yönetimini değiştirebilirsiniz.

Devam et suçlamaktan başka birşey bilmezsin,cahilliğini anca böyle kapatırsın.
sen onu bunu bırakta Doğu Türkistanda olanlardan gerçekten haberin var mı?
Mesela insan haklarını ihlalde birinciler.
-Türk'ün Türk'le evlenmesi yasak,
-Camiye girmemeler ve oruç tutmamaları için elinden geleni yapıyorlar,
-Zorunlu kürtaj yapılıyor.
Bunun adı ne bu SOYKIRIMDIR SOYKIRIM!!
senin sevdan yarı çıplak uygara,benim sevdam esaret altındaki Uygur'a ;)
Bu arada benim fethullah güleni öven bir yazımı göremezsin.1997'den sonra yaptığı açıklamalarda bir sövmediği kaldı.

abd mabd demişsin ya;

NE AMERİKA NE RUSYA NE DE ÇİN,
HERŞEY TÜRK TARAFINDAN TÜRK'E GÖRE TÜRK TARAFINDAN
!

kapaklar yeter mi daha devam edeyim mi:D

Dogru dersin fetulahı öven yazın yokta,aynı amaca hizmet edince övmenin anlamı kalmıyor.

ulan senın yasın kadar sıyaset yaptım,ordan burdan duyupta onu bunu okuyupta karsıma gecıp konusmıcaksın...
Daha yazı yazmayı beceremıosun,ınsanları asagılıyorsun bana burda demogojı yapıyorsun..

Sen kımsınkı? Arapları,Fılıstınlılerı,Irakları ınsandan saymayıp,kımlıksız dıosun?Nesınkı sen?
Turk'e yakısmaz böle laflar.
Avatara Ataturk resmı koyup,burda 1-2 bıdı bıdı edıp Ataturkcu olunmuyo,zaten olsan ınsanları asagılamazsın,Dın ımana gelınce.
Osmanlı bu toprakları ıman gucuyle aldı,para gucuyle deıl :)
Fatıh Sultan Mehmet Han o hisarlari bosuna yaptırmadı bı bakıs at Hz.Muhammed yazdıgını goruceksın.Bunların neyle oldugunu farkedemıcek kadar cahil degilsin biliyorum.
Ataturk'e gelınce böyle buyuk bır lıderı senın gıbı ınsanlar 2 paralık edıyo,ona acıyorum,ona uzuluyorum,O buyuk ınsan savasta bıle olmeyı emredıyorum dıyor,oldurmeyı deil..........

sana sonuna kadar katılıyorum kardesım turklere barbar dıyolar hıc kımse sesını cıakrmıyo esas barbar ABD.ısraıl ve bunların yancıları hangı turk ezıyet etmıstır savaslarda ıste goruyoruz ısraılı kundak dakı cocukalrı yakara olduruyolar goruyoruz amerıkalıları zencılere yaptıklarını kollarını bacaklarını kıra kıra dovuyolar bıde karsımıza cıkıp ınsan haklaarı dıyolar bunlar serefsız o.... ç.....

yav arkadaşlar bu formda bazı dingil arkadaşlarımız var anlamıyor Halbuki ben daha öncede izah ettim

Böyle güzel konular güzel tartışmalarla birbirimize bilgi paylaşımı sağlayalım Bu formun güzelliği bu

Bu topraklar için içinde yaşayan herkes SEVE SEVE CANINI VERİR şüphem yok ama BU TOPRAKLARDA KÜRT VAR ARAP VAR TÜRK VAR ÇERKEZ EFENİM ERMENİ nebilim say say bitmez

BEN ADANA LIYIM FELLAHIM anlamı çiftçi kurtuluş savaşında herkez gibi bizde savaşmışız
arabım aleviyim bunlar ayrı konular

LÜTFEN BÖYLE TARTIŞMALARDA ARAPLAR BÖYLE KÜRTLER ŞÖYLE DEMEYİN ülkeyi bölmeyin HİÇKİMSE KİMSEYİ SEVMEK ZORUNDA DEĞİL AMA BAŞKA BİR TARTIŞMA USLUBU TAKININ

LAN ARKADAŞ BAZEN BEN TÜRK DEĞİLMİYİM DİYE KAFAM KARIŞIYOR İSTEM DIŞI ŞEYLER YAZIYORUM cahil gençlerimizi böyle kandırmıyorlarmı SEN KÜRTSÜN SEN ARAPSIN DİYE

ARKADAŞLAR BU ÜLKEDE HERKEZ TÜRK KÖKENLİ DEĞİL AMA HERKEZ VATANI İÇİN ÖLÜR LÜTFEN BU VATANI BUKADAR BASİT PARÇALAMAYIN

yav arkadaşlar bu formda bazı dingil arkadaşlarımız var anlamıyor Halbuki ben daha öncede izah ettim

Böyle güzel konular güzel tartışmalarla birbirimize bilgi paylaşımı sağlayalım Bu formun güzelliği bu

Bu topraklar için içinde yaşayan herkes SEVE SEVE CANINI VERİR şüphem yok ama BU TOPRAKLARDA KÜRT VAR ARAP VAR TÜRK VAR ÇERKEZ EFENİM ERMENİ nebilim say say bitmez

BEN ADANA LIYIM FELLAHIM anlamı çiftçi kurtuluş savaşında herkez gibi bizde savaşmışız
arabım aleviyim bunlar ayrı konular

LÜTFEN BÖYLE TARTIŞMALARDA ARAPLAR BÖYLE KÜRTLER ŞÖYLE DEMEYİN ülkeyi bölmeyin HİÇKİMSE KİMSEYİ SEVMEK ZORUNDA DEĞİL AMA BAŞKA BİR TARTIŞMA USLUBU TAKININ

LAN ARKADAŞ BAZEN BEN TÜRK DEĞİLMİYİM DİYE KAFAM KARIŞIYOR İSTEM DIŞI ŞEYLER YAZIYORUM cahil gençlerimizi böyle kandırmıyorlarmı SEN KÜRTSÜN SEN ARAPSIN DİYE

ARKADAŞLAR BU ÜLKEDE HERKEZ TÜRK KÖKENLİ DEĞİL AMA HERKEZ VATANI İÇİN ÖLÜR LÜTFEN BU VATANI BUKADAR BASİT PARÇALAMAYIN

kardeş zurnanın son noktasına basmışsın hakkında var yanii

zaten sorunun kaynağına dokunmuşsun

Türklüğü bağımsızlık savaşında kurtuluş savaşında aramayıp Atatürkün ilkelerinden ilham almayıp

Türklüğü osmanlıda arayan ergenekonda arayan ilhamını itten kurttan alanların sayesinde bu gün kimlik şaşkınlığı yaşanıyor

Oysa hepimizin kimliği aynı... doğudada aynı kimlik batıda aynı kimlik varken faşistlerin ve yobazların çıkardığı kimlik kargaşası Milli Şuurdan uzak nesillerin yetişmesine neden oldu...bu karmaşayı çıkarıp siyasi rantlar peşinde koşanların unuttukları bir şey var Kurtuluş Savaşı yani bu savaş yapmamış olsaydık bu gün ümmetçilikten bahsedemezdiler bu gün osmanlıdan ,ergenekondan bahsedemezdiler

bu Ulus Kimliğini Kurtuluş savaşında almıştır bu kimlik ne osmanlı kimliğidir nede ergenekon kimliğidir kimlik TÜRKİYE CUMHURİYETİ kimliğidir
Bu kimlik Ne Mutlu Türküm diyenlerin kimliğidir..
işte fark burda bu kimliği taşıyan ermenide türktür arapta türktür laz da türktür

biz kimseyi dışlamadık dedik kii taşıdığın kimliğe göre bizim namusumuzu şerefimizi korumana engel yok askerlik yapmana engel yok. kimin ümmetisin hangi ırktansın gibi dışlama içine girmedik ...

Milli Şuur Kimliğinin bilince olmaktır bu kimlik Kurtuluş Mücadelesinin Kimliğidir

Kenan Usta zurnanın son deliğine basmış ama Karqta sende son güzel üflemeyi yapmışsın ama Ümmetçilikle-Milliyetçiliği aynı kaba koyma mantıksızlığına sahip insanlara bir şey katabilirmisiniz?İşte bütün mesele,bana göre asla.

Kenan Usta zurnanın son deliğine basmış ama Karqta sende son güzel üflemeyi yapmışsın ama Ümmetçilikle-Milliyetçiliği aynı kaba koyma mantıksızlığına sahip insanlara bir şey katabilirmisiniz?İşte bütün mesele,bana göre asla.

bırak onları onlar b.kundan yiyen deli yaff
bi takım sentezler teoremler peşinde koşup olur olmaz yere tekbir getiriolar
onları kendi haline bırak yaff:D:D

Geri