24 milyon dolara Mouse .......

..єЯDєM..

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Dünyanın en pahalı bilgisayar faresine sahip olmak için paraya kıymanız gerekiyor Sevdiğinize çok özel ve pahalı bir hediye vermek istiyorsanız dünyanın en pahalı bilgisayar mouse'unu (fare) tercih edebilirsiniz

İsviçre'de bulunan "Pat Says Now" adlı bir şirket, istediğiniz şekillerde ve renklerde mouse'lar üretiyor Hatta kesenin ağzını biraz daha açmaya hazırsanız, içine elmaslar da yerleştirebiliyor Şirket sözcüsü de, "Tercihinize göre içine 18 karatlık beyaz altın döşeyebilir ve 59 muhteşem elmas yerleştirebiliriz Pembe, sarı, kırmızı, siyah veya beyaz mouse'unuz olabilir" şeklinde konuştu Mouse'un fiyatı ise yaklaşık 24 milyon dolar olarak açıklandı

23wk4r5.jpg

o paraya mouse alacagima gider dünya turuna cikarim daha iyi yada isyeri kurar keyfime bakarim yani Allah`u teale para verip azanlardan etmesin buna para verecek olanin aklindan zoru var derim o mouse 100$ dolar bile vermem sükür aklim yerinde daha tabi bu benim görüsüm baskasi kalkip verir oda onun sorunu benim parami vermiyorya sonucta tesekkür ederim.

oha dıyorum abı baska bısı daha dıyorum neyse demeıyorum

100 Milyar Dolar'ım olsa yine almam..sokak çocuklarına bagışlarım...o kadar çocuk sokaklarda yatıyo ben keyim için 24 milyon dolar'a fare alıcam BAŞŞKAA...

25 milyon olmazsa almam =) yazıyıda kopyaladıgı nası belli ahsduashıdas=)) orda bierde "sevgilinize hediye almak" gibi bir kavram var =)asnsakfja sosyete forumumu lem burası ashduas kim alsın 24 milyon dolara mouse sevgilisine =P

Geri