25 bin Dolar'a gece kulübü kapattı

icemen

New member
Reaction score
0
25-bin-dolara-gece-kulupu-kapatti.jpg

Cuma gecesi 26 yaşına girecek olan sosyetik güzel Süreyya Yalçın,doğum gününde rahat eğlenebilmek için 25 bin Dolar'a gece kulübü kapattı.
Süreyya Yalçın, doğum günü partisinde rahat eğlenebilmek için Kuruçeşme'deki Blackk Restaurant'ın üst katını kapattı. 150 kişilik parti için tam 25 bin Dolar ödeyen Süreyya Yalçın'a arkadaşları “Bu paraya yazık değil mi?” diye sormuşlar. Yalçın ise şöyle cevap vermiş; “İnsan bu yaşlara bir daha gelir mi? O gecenin en güzel kadını olmak ve sabahlara kadar çılgınca eğlenmek istiyorum”.​

KAYNAK

Ekli dosyalar

• 25-bin-dolara-gece-kulupu-kapatti.jpg
    25-bin-dolara-gece-kulupu-kapatti.jpg
    10.2 KB · Görüntüleme: 6,910
Allahım Akıl Ver Bunlara Millet Açlıktan Gece Uyuyamazken Bunlar Geceliği 25bin Dolara Gce Klübü Kiralıyor Nasıl Vereceksiniz Bunların Hesabını Bilmiyorum :mad:

o tiple tek kadın olsa anca gecenin en guzeli olur

insanlar o parayı 3 yada 4 yılda kazanırken bu gibi insandan bozma görmemişlerin böyle bir şeye o kadar para harcaması ne kadar acı.. bir daha o yaş geri gelmeyecekmiş.. Gelmese nolur insan değilmisin ölmeyecekmisin sen

insanlar o parayı 3 yada 4 yılda kazanırken bu gibi insandan bozma görmemişlerin böyle bir şeye o kadar para harcaması ne kadar acı.. bir daha o yaş geri gelmeyecekmiş.. Gelmese nolur insan değilmisin ölmeyecekmisin sen

o parayı hayatı boyunca bir arada göremeyen insanlar varken desek daha doğru bence.
bunları gördükçe adaletin ne olduğunu merak ediyorum. dünyada olmadığı kesin. en azından öbür tarafta böyle olmadığına inanıyorum. umarım inandığım gibidir

bi tarafta 25 bin dolara gece klübü kapatanlar, bi yerde yeni cocuğu icin 75 milyon dolar bütce ayıran, bir yerde ayda 400 liraya 3 cocuk büyütüp aile gecindirmeye calısanlar. adil olan ne?

ama sor kriz diye en başta babası yada kocası sevgilisi yada her neyse o ağlar ilk önce

parayı ilim bilim insanlarına mühendislere vermezseniz böyle o..... lara verirseniz böyle olur millet acından ölür bunlara rahat batar

Geri