28 Mart....................büyük Vurgun....................$$$$ $

Cix MeKan

CHaPKıN
Reaction score
0
219 Kuzey İrlanda Polonya - 2 - 1.8
216 Moldova İsviçre - 2 - 1.45
212 Galler Finlandiya - 1 - 1.8

---------ORAN : 4.6

194 Leyton Orient Oldham - 1 - 2.5
189 Bristol Rovers Stockport - 1 - 1.8
206 Morecambe Luton - 1 - 1.9
204 Grimsby Aldershot - 1 - 2.1

---------ORAN : 18

203 Dagenham Red Macclesfield - 1 - 1.6
188 Brighton Tranmere - 2 - 2.1
157 Karabükspor Samsunspor - 1 - 1.85
153 Manisaspor Erciyesspor - 1 - 1.25

---------ORAN : 7.7

Aşağıdaki maçları kuponlara koymadım biraz riskli gördüm ama yinede favori gördüğüm takımlar ve muhtemel sonuçlar hakkında düşüncelerimi söylemek istedim belki sizede bi fikir verebilir arkadaşlar....

224 Romanya Sirbistan.....bu maçtan uzak durun beyler Sırplar alacak galiba ama Romanya da belli olmaz istatistikler ve yüklenmeler Sırpları göstersede bi takım değerli yorumcular 1 tercihine çok güveniyo anlıcanız işin içinden ben çıkamadım

İrlanda Cum.-Bulgaristan 1

10 puanla grupta ikinci sırada yer alan İrlanda Cumhuriyeti, 3 puanlık Bulgaristan ı devirip, rakibini tam anlamıyla devre dışı bırakmak istiyor. İtalya nın Karadağ deplasmanında zorlanabileceğini de göz önüne aldığımız zaman İrlanda Cumhuriyeti alacağı galibiyetle grupta liderlik koltuğuna yerleşebilir. Bulgaristan ise bu deplasmanda bir puana razı olabilecek bir durumda değil. Alacakları bir puan hiçbir işlerine yaramaz. Dolayısıyla açık futbol oynamak zorundalar. İrlanda ise bu organizasyonda işi oldukça ciddi tutuyor. Bu döneme kadar sergiledikleri futbolla da olumlu sinyaller verdiler. Sahalarında galibiyet almalarını ve puanlarını 13 e taşımalarını bekliyorum.

İspanya-Türkiye üst

Belki de hafta sonu programında Avrupa maçları arasında en ilgi çekici karşılaşma. A-Millilerimiz 8 puanla rakibi İspanyanın 4 puan gerisinde yer alıyor. Grubumuzda 2 galibiyet, 2 beraberlik aldık. Özellikle Belçika ile iç saha da berabere kalınması ve Estonya gibi zayıf bir ekibi deplasmanda devirememek bizi bu İspanya maçından 3 puanla ayrılma zorunluluğuna itecek. Teknik Direktör Fatih Terim İspanyadan çekinmediklerini ve kazanmak için sahaya çıkacaklarını söyledi. Şimdi İspanyanın bizden çekinmesi normal. Geride bıraktığımız yaz kim Avrupa Şampiyonasını izlediyse bizden çekinir. Ne zaman ne yapacağı belli olmayan, yenik durumda bile pes etmeyen bir Türkiye... İspanya grupta 4te 4 yaptı. 12 puana sahipler. Her iki takım 1 Nisanda yine karşılaşacak. Dolayısıyla Fatih Terimin aklını okuyabiliyorum. 2 maçı da kazanıp, grup liderliğini ele geçirmek isteyecektir. Türkiyenin açık futbol oynayacak olması, defansif eksiklikler beni bu maçta üst seçeneğine sürüklüyor. Tercihim 2.5 gol üstü.

Karadağ-İtalya alt

Karadağ son iç saha maçında İrlanda Cumhuriyeti ile karşılaştı. Ancak o maç bize çok şey gösterdi. Tüm takım halinde savunma yapıp, adeta pozisyona girmekte zorlandıkları maçta İrlanda Cumhuriyeti ile 0-0 berabere kalmayı başarmışlardı. Aynı futbol anlayışı ile İtalya karşısına çıkıp puan arayacaklar. İtalya grupta 10 puanla averaj farkı ile lider durumda. Bu deplasmana da kazanmak için gelecekler ama karşılarında dirençli bir futbol sergileyecek bir Karadağ olacaktır. Her iki takım grupta daha önce İtalya da karşılaşmış ve İtalya maçı zorlanmasına rağmen 2-1 kazanmayı başarmıştı. İtalya rakibinin direncini kırabilir ama bunun çok fazla gollü olmasını beklemiyorum. Erken bir gol olmazsa, bu maçta çok fazla gol izlemeyiz. Tercihim alt seçeneği.

Kıbrıs Rum Kesimi-Gürcistan 1

Her iki takım daha önce Tifliste karşılaşmıştı ve karşılaşma 1-1 sona ermişti. Gürcistan özellikle son İrlanda Cumhuriyeti maçında iyi oynadı. İlk yarıyı da 1-0 önde kapamalarına rağmen, sahadan 2-1lik mağlubiyetle ayrıldılar. Takımda tecrübe eksikliği var. Kıbrıs Rum Kesimi 1 puana sahipken, Gürcistan ise 2 puanda yer alıyor. Ancak Kıbrıs Rum Kesimi rakibinden iki maç az oynadı. Yani 3 maça çıktılar. Her iki takımdaki dizilişe ve kadrolara baktığımız zaman Kıbrıs Rum Kesimi rakibinden çok daha ağır basıyor. Bunun yanında iç saha avantajını da göz önüne aldığımız zaman, Kıbrıs Rum Kesiminin gruptaki ilk galibiyetini almasını bekliyorum.

HERKESE BOL ŞANS.........YORUMLARINIZI BEKLİYORUM ARKADAŞLAR.....!!!!!!

Kardeşim lk kuponun ilginç ,ama bu kupon gelecek:D

Geri