29/12/2009 Kuponum ...

TraFoo

Banned
Reaction score
0
4635.jpg

Çok Sağlam Gibi Görünüyor , ilk kuponu on misli yaptım , bolton maçında bir terslik olmazsa tutacağına inanıyorum...

HuLL City'e niye güvendin ki bu kadar? BoLton'ın son 3 maçını izLedim; Bence BoLton rahat aLır..

Hangi maçta para yapma ihtimali yüksek olduğuna baktım bu maç hem cazip hemde mantıklı geldi , kupon bu maçta yatarsa acımam , risk olarak gördüğüm bu maçı sağlam oynamayı tercih edip boltona verebilirdim ama kazanmak için risk almak şart .

Nede olsa öylede böylede yatıyor, sağlam diyorsun patlıyor eğer bolton patlarsa gel keyfim gel :) Bolton patlamazsa benim kupon patlar ne yapalım sağlık olsun bir dahaki sefere....

bana göre en fazLa beraberLik şansı var HuLL'ın,çünkü bazen BoLton goL üretemiyor.. =)
boL şans..

İlk maç tuttu kaldı üçççç maç ,,,,hadiii bakemmm gelsin paralar :)

bolton avrupa bahsinde 1.70 veriyor trafoo gayet de cazip oran...ben de 150 liralık yaptım 3 maç sadece bolton tek ihtimal...diğerleri 1.5 üstü ve çifte şans...

boL şansLar boL kazançLar şimdiden =)

Dakika 20 ve boltondan ilk golü yedik :(

İlk yarı biitti ....

Hull mükkemmel oynuyor aynı oyunu ikinci yarıda oynayabilrse farka bile giderrr iyiki Hull a oynamışım ...

Önceki oyunda beraberlikleri bulamadım burdada galibiyetleri ....iyiye işaret bunlar :)

Geri