3 Üyeye Rapidshare Premium 1 Aylık Ücretsiz!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HoCuSPoCuS

Supernatural
Süper Moderatör
Reaction score
0
Rapidshare seni deli mi ediyor?

Download etmek için beklemekten,
kod yazmaktan,
yarıda kalmasından bıktın mı?

İşte Hackhell den yüzünüzü güldürecek bi kampanya =P

Forumda bu konu açıldıktan sonra 1 ay içinde en fazla paylaşım konusu açan 3 üyeye 1 aylık Rapidshare Premium hesabı verilecektir.

Ben bu kampanyaya katılmak istiyorum diyen varsa bu konuya Ben katılmak istiyorum yazması yeterli.

Önemli Not: Açtığınız konular smodlar tarafından kontrol edilecektir. Emek verilmeden açılmış, niteliksiz, copy/paste yapılmış ya da açılan bölümün kurallarına uymayan konular sayılmayacak..

Kampanya dışındalar ama
Moderatör, smod ve adminler konu açarlarsa onlara premium kadar değerli olmasa da nacizane bi ferrari hediye edebilirim =)

ferrari_enzo_black.jpg

başka yerde olupta burda olmayan konuyu bulmakta mesele :D oda zor zenaat yaw internette ne varsa ne türemişse burdada var zaten.Premium hesabım var 1 nisanda bitiyor.Dünya forumlarını bi dolaşmalı, iyi kaynak bulursam gelirim bu tarafa :D Uygulama güzel hediye güzel paylaşımcıyada en güzel hediye premıumdur zaten,tebrik ediyorum düşünenleri.
Neyse konu fazla geyiğe dönmesin sadece katılmak isteyenleri alalım bu tarafa bu ödül kaçmaz.

Katilan ArkadaŞlara BaŞarilar

Umarim Gereksİz Konulari SÜreklİ AÇip Forumu ÇÖplÜk Yapmazlar

Hadi Bakalım, Herkese Kolay Gelsin...

katılan arkadaşlara başarılar...

:d Gsel uygulama olmus
vaktim olsa bende katılmak isterdim!
Hocusa katkılarından dolayı tesekkurlerımızı sunuyoruzz!

bize ferrari mi kaldı şimdi anlaşılan yine ekmek yok bize :D:D

bide hocus ustam şu yönetimdeki şifrelere bi el atsanız çok güzel olcak

elimdeki klipleri upload etmeyi hızlandırayım da 1. olayım....450 klibin 300ünü upload etsem yeter heralde.....bu arada hackhell için upload edilebilecek herşeyi isteğiniz doğrultusunda upload edebilirim..upload hızım 150-200 kb gibi bişi....ihtiyacım olan herşeyi hackhell den karşıladığım için hackhell de paylaşabileceğim tek şey kliplerim....hackhell e başka türlü bi tek uploadlarım ile katkıda bulunabilirim...yane hackhell de uploader olarak görev almak isterim....

Katılan Arkadaşlara Başarılar Dilerim..

öncelikle gerçekten güzel bir uygulama olmuş seni tebrik ederim kardeşim
paylaşım isteğini ve rekabetini artıracak bir uygulama
ancak umarım her güzel şeyin olduğu gibi bununda b*ku çıkmaz
insanlar ellerine ne geçtiyse ekleyip, forumu kirletmezler.

ben katılıyorum bu anlamlı yarışmaya bakalım ne olucak =)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri