3 fıkra

kumarbazz

New member
Reaction score
0
:clap:clap

Sabah kahvaltida kadin;

"Eminimsen bugünün ne oldugunu hatirlamiyorsun bile" dedi..

"Tabii, hatirliyorum" dedi adam... Çikti, gitti.

Ögleye dogru kapi çalindi.. Çiçekçi çocuk harika bir kirmizi gül buketi

birakti...

Az sonra kapi tekrar çalindi, bu defa kösedeki pastanenin çiragiydi

gelen... Kocaman bir çikolata kutusu birakti gitti. Ögleden sonra gelen

kutudan da, olaganüstü güzel bir elbise çikti..

Kadin kocasinin dönmesini zor bekledi ve daha kapida boynuna sarildi..

"Önce çiçekler, sonra çikolata ve sonra da elbise..

Seni çok seviyorum hayatim, bu hayatimdaki en güzel Cumhuriyet

Bayrami..."

Adam: ; "Hadi beeeeee!"
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Uzun zamandır birbirlerini görmeyen Dursun ile Temel kahvede karşılaşmışlar.

Dursun başlamış anlatmaya:

- Ula Temel artık yaşlanduk.Ayaklarum, kollarum, başum anlayacağun her tarafum ağriyi.
Bu yaşliluk ne kötü bişeydur. Eeee sen nasilsun bakalum ?

Temel cevap verir:

-Eyiyum eyiyum. Anamdan doğduğum ilk günkü gibiyum. Başumda saçum yok. Ağzumda dişum yok. Altuma yapayrum haberum yok.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Temel'in gazetesi
Temel bir dag basinda oturuyormus ve en büyük zevki günlük gazete okumakmis fakat tembelmis ve gazete alabilecegi tek yer oturdugu dagin etegindeki bakkalmis.Bu is icin hep Fadimeyi gönderirmis. Fadime birgün sikilmis ve pazartesi günü 7 tane o günün gazetesinden almis. Ve pazartesi günü bir gazete verip digerlerini saklamis. Ertesi gün Temel gazete isteyince dün aldigi gazetelerden birini ben cikiyorum deyip islerini hallettikten sonra cikarip vermis. Çarsamba günü yine Temel gazete istemis Fadime yine islerini halledip temele gazeteyi vermis. Persembe günü yine Temel gazete istemis Fadime yine vermis. Aksama dogru Temel Fadimeyi cagirip "Fadime" demis.
"Dünyada ne salak insanlar var;dört gündür ayni adam ayni yerdeki agaca arabasini carpiyor"
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

teşeeeeekür güseeelr

Geri