30 milyonluk host + domain verebilecek var mı

0ğuzhan

New member
Reaction score
0
arkadaslar 30 milyonum var su an ve host+domain verexcek host var mı ama özellikleri iyi olsun olurmu :D yani kel kalmayalım host güvenilir olsun elinde böyle birsey olan varmı hemen yatırayım parayı

ok saloasın ama olanalar bilenler buraya yineyazsın

[email protected] bu arkadas iyidir bende tavsie ederim fiyatlarıda makuldur yardımcı da olur sana

sinan ı bend etavsiye ediyorum domaini ben ordan aldım ancak hostum başka yerden benim için maddiyat biraz önemli 150 mb ı 10 ytl ye aldım şu an 20ytl olmuş (pahalı hostlara nazaran biraz agır tabi) ama ben şu an için memnunum sonuçta ben amatorce çalışıyorum yani şimdilik htm dili olduğu için websitem şu an için ahım şahım bir host laızm değil ama sinanı bend etavsiye ederim
haa birde benim aldığım host u merak ediyosan buraya tıkla ve bi bak reklam gibi görülmesin ...

tıkla

domain için belki anlaşırsın yine kalan 10 ytl ile bilmiyorum artık bi bak incele..

Arkadaşım host + domain veriyorum özelliklere gelince php +asp destekli host phbpp forum hazır forum ve binlerce hazır bölümleri kurabiliyorsun almak istiyorsan almak isteyen arkadaşlar varsa eğer [email protected] ..

Portal servislerini tawsiye ederim ama anlaşamazsanız ßen de sataßilirim gerçi arkada$ ßanlanmı$ ama..

Geri