3000 Li Yıllar Neyi Anlam Ediyor???

pisko_3541

New member
Reaction score
0
eskiden 2000 li yılları merak ederdik acaba uçan arabalar yapılcakmı,yemekler hap şeklindemi olcak,insanların yapısı değişecek mi,dünyayı neler bekliyor vs.. ama gördüğümüz gibi türkiye değişmedi ama ilerdeki yıllarda neler olcak bilemeyiz...

Ama Bazı Öngörüleri ben sizle paylaşmak istedim buyrun::

"Bir grup Y3K fanatiği, kendilerini dondurarak, 3000 yılında uyanacaklar. Onları gelecekteki güçler koşulluyor ve 3000 yılı kutlanırken, gezegeni fethetmek için darbe yapacaklar. "

* Nüfusun bu kadar hızlı artması sonucunda, toprak çok değerli ve nadir bulunur bir madde haline gelecek. Uzay teknolojisi sonucunda Ay´a yerleşilecek.

* İnsanlar çok daha zeki olacaklar, genetik mühendisliğinin gelişimi ve teknolojinin avantajları sonucunda çok zeki bir dünya oluşacak.

* Hiçbir kağıt ürün kalmayacak, yerini makineler ve plastik alacak.

* E-mail benzeri teknolojiler sayesinde haberleşme, eğitim ve eğlence sağlanacak.

* İnsanların boyu çok uzayacak ve evrim insan ırkının dışına çıkacak.

* Farklı ırklar kalmayacak, tüm ırklar karışacak ve etnik düşünceler unutulacak.

* Klonlar kullanılacak ama 3000 yılında bile ancak tıbbi amaçlarla klonlamaya izin verilecek." ..

Ve Kay Herod diyor ki:

"3000 yılı olmayacak. Daha önce makineler zamanı durdurmanın yolunu bulacaklar yani artık zaman olmayacak. Aslında bu başladı bile..."
Not:Alıntıdır

way be çok acayip olacak he

ama şu da var biz bakalım 2100 e gelebilecekmiyiz
dünya çünkü yok oluyor
ilk önce şu küresel ısınmaya çözüm bulsunlar sonra 3000 li yılları tahmin etsinler

яєℓαχℓιƒє;3118947' Alıntı:
ama şu da var biz bakalım 2100 e gelebilecekmiyiz
dünya çünkü yok oluyor
ilk önce şu küresel ısınmaya çözüm bulsunlar sonra 3000 li yılları tahmin etsinler

Sana Aynen Katılıyorum. Bizim Daha içecek su sıkıntımız bitmedi. Bence 3000 yılı diye bir şey olmayacak. Bence Su için Savaşlar Çıkacak. Ayrıca Nükleer Bombalarıda Unutmamalı... Kafanızda Senaryoyu Kurarsanız Ne Demek istediğimi Anlarsınız.

3000 yılına kadar herşey değişir bizim şu meclisteki muhalefet-iktidar kavgası değişmez .

3000 li yılları bisde görebilsek gerçi o samana kadar dünya kalırsa :saskin:saskin:saskin

!!!!!!!!!!!!! ALLAH sonumuzu hayır etsin

benm onaylamadığım reddettiim bir olay ama

bir fılozofi fılmınde değinilen bir konu avrdı

ona şuydu:

zeki insanalr kariyer yapmışlar ve bir yerlere gelmiş aklı mantığ ile karra veren insanlardır ve bunlar çocuk yapmaya bir türlü karra veremezler ve bunlar 1 çocuk yapana kadar akılsız zeki olmayan veya normal zeklaı bir insan 5 6 çocuk yapıyordu 2500 de ise dünya o kadar aptallaşmış ve sallaklaşmış ki IQ testleridnen üçgenprizmayı yuvarlak bir delikten geçirmeye uğraşıyorlar 2+2 diyen adam doha oncedne dondurulmuş birisi ve o zamanda 2+2 ye cevap veriyor dünyanın en akıllı insanı ilna edili dünyanın tüm sorunlarına çare buluyor düzgün konuşanlara homo dendiği oskar alaln filmin adı "the ass" yani kıç, popo, göt 90 dakika boyunca bu filmi izliyorlar ekranda bir kıç duruyor arada bir ses çıkıyor aynı zmanda gaz çıkışı oluyor anladınız ve en iyi senorya ödülüde alıyor bu film
filmi izleseniz "the ass" inizle gülersiniz ama ben izledim ve onaylamadım zeki insandan zeki çocuk zeki olmayandandada zeki olmayan çocuk doğmaz bu teoriye innamadım....

Benim teorime göre;
dünya tamamen yok olacak ve ayda veya uzayda sabitlenmiş bir merkezde insan kolonileri donmuş şekilde beqleyecek, ve dünya tekrar eski düzenine geldiğinde makineler ve bilgisayarlar otomatik ayarlanmış biçimde tüm insanlığı tekrar dünyaya salacak ve insanlık tekrar dünyada yaşamını sürdürecek
nasıl ? :D

Bİr Cuma Vaktİ Kiyamet Kopacak Der Degerlİ Kİtabimizkiymetlİ Kİtabimiz Onu DÜŞÜnen Salaklar HİÇ Bunu DÜŞÜnmÜŞlerrmİİİ

Geri