3D Printer 6093
kent55 Süper Moderatör Süper Moderatör Katılım 23 May 2008 Mesajlar 31,409 Reaction score 0 Puanları 0 Konum ѕαмѕυηѕρσя 12 Tem 2011 #1 3D Printer [video=3D Printer]6093[/video]
SEYDİALİ seyri alem Moderatör Katılım 4 May 2009 Mesajlar 18,132 Reaction score 0 Puanları 0 Konum ARAF 12 Tem 2011 #2 bu nasıl bir teknoloji
M madman34 New member Katılım 31 Ara 2007 Mesajlar 83 Reaction score 0 Puanları 0 12 Tem 2011 #3 Bu alet bende olsa direk angelina jolie'yi photoshop'ta editleyip yazdırırım ... Kelimenin tam anlamıyla Taş gibi olur...
Bu alet bende olsa direk angelina jolie'yi photoshop'ta editleyip yazdırırım ... Kelimenin tam anlamıyla Taş gibi olur...
MaLum-kişi Hbeşer-i KamilH Katılım 12 Mar 2008 Mesajlar 4,489 Reaction score 0 Puanları 0 Konum `` Nedensensizliklerden* '' 12 Tem 2011 #4 bu küçük oyuncak heykellerin yapılışını izlemiştim harika bişey teknolaji gelişiyor tornacılık CNN tezgahlarına bıraktı buda baya ileri bişey süper...
bu küçük oyuncak heykellerin yapılışını izlemiştim harika bişey teknolaji gelişiyor tornacılık CNN tezgahlarına bıraktı buda baya ileri bişey süper...
Gogomanyaa New member Katılım 3 Mar 2011 Mesajlar 925 Reaction score 0 Puanları 0 12 Tem 2011 #5 MaLum-kişi' Alıntı: bu küçük oyuncak heykellerin yapılışını izlemiştim harika bişey teknolaji gelişiyor tornacılık CNN tezgahlarına bıraktı buda baya ileri bişey süper... Genişletmek için tıkla ... Yanlışını düzeltmek adına söylüyorum yanlış anlama dostum. CNC yani Computer Numerical Control (bilgisayar destekli tasarım ) kendi bölümüm bu =) Torna, freze, tel erezyon, CNC kullanarak yapmaya çalışırdık böyle parçaları adamlar lazerle okutup yapıyor ne güzel teknoloji be =)
MaLum-kişi' Alıntı: bu küçük oyuncak heykellerin yapılışını izlemiştim harika bişey teknolaji gelişiyor tornacılık CNN tezgahlarına bıraktı buda baya ileri bişey süper... Genişletmek için tıkla ... Yanlışını düzeltmek adına söylüyorum yanlış anlama dostum. CNC yani Computer Numerical Control (bilgisayar destekli tasarım ) kendi bölümüm bu =) Torna, freze, tel erezyon, CNC kullanarak yapmaya çalışırdık böyle parçaları adamlar lazerle okutup yapıyor ne güzel teknoloji be =)
gugukcuk New member Katılım 18 Kas 2006 Mesajlar 821 Reaction score 0 Puanları 0 Konum Gerçeklik yalnızca bir ilizyondur,yalnız inatla is 12 Tem 2011 #6 yan saniyede parça çizimi yapan makina mühendislerinin bir kısmının işine son verdirecek bir olay ben bunu görüyorum.
yan saniyede parça çizimi yapan makina mühendislerinin bir kısmının işine son verdirecek bir olay ben bunu görüyorum.