3Ds Max 2009 full Program+Crack

kardeş linkler ölmüş yenileyebilirmisiniz...

su an ındırıyorum ıns sorunsuz ıner ve calısır.

paylasım ıcın tesekkurler ;)

sonunda çalışan bi 3d max bulduğuma çok sevindim. gerçekten çok teşekkürler. bu arada benim de arkadaşlara bi katkım olsun. burdaki part bir diğerlerine uymuyo. 2-13 arasındaki parçaların part 1ini buldum:)

[ http://rapidshare.com/files/164018321/3dsmax2009.part01.rar

bu arada kurdum süper sorun yok. ama cracki neresine kurcam bulamadım. içiçe bi sürü dosya var. bilen biri yardım ederse çok sevinirim.

Kardeşim Part 5 Sorunsuz Indiril Miyor 10 Kere Denedim 1,2 Kb Kalırken Bitime Hata Veriyor Indirme Ilgilenir Misin

Bu yazdığını biraz geç farkettim ama ,btn partları en baştan indirdim herhan gibi sıkıntı göremiyorum.Link list halinde vermemin sebebi linklerin sağlıklı olup olmadığını görmenizdir.Part 5 i 3 kere indirdim hatta başka bir makinadan da indirdim sorun gözükmüyor.Bu konuyla ilgili nasıl yardımcı olacağımı şuan bilemiyorum.

İlk sayfaya daha önce yaptığım bir açıklamayı yapıştırdım, umarım yardımcı olacaktır

sonunda çalışan bi 3d max bulduğuma çok sevindim. gerçekten çok teşekkürler. bu arada benim de arkadaşlara bi katkım olsun. burdaki part bir diğerlerine uymuyo. 2-13 arasındaki parçaların part 1ini buldum:)

[ http://rapidshare.com/files/164018321/3dsmax2009.part01.rar

bu arada kurdum süper sorun yok. ama cracki neresine kurcam bulamadım. içiçe bi sürü dosya var. bilen biri yardım ederse çok sevinirim.

İlk sayfaya daha önce yaptığım bir açıklamayı yapıştırdım, umarım yardımcı olacaktır.

umarım güzel bir şekilde kullanabilirsiniz.Şuan 2010 versiyonunu da upload ediyorum...Ama 2009 un tadı bir başkaymış.

ellerine saglık çok güzel olmuş

ellerine kollarına sağlık hocam çok saol

visata kullanıcısıyım sorun olduğunu söylediler yardımcı olursanız sevinirim

Max 2009 u vistada sorunsuz kullanabilirsiniz...Ben ilk çıktığından beri vista da kullanıyorum.Bahsedilen sorun 2008 versiyonu için geçerliydi....

üstad bende monitor.exe yi kapatın öyle kurulum yapın diyor . analamadım . bunu nasıl kapatabilirim.

ellerin dert görmesin arkadaş....varol.

üstad bende monitor.exe yi kapatın öyle kurulum yapın diyor . analamadım . bunu nasıl kapatabilirim.

Açıkcası bunu ilk defa duyuyorum...Bu makinada ki bir windows probleminden kaynnaklanıyor olabilir..Başka bir bilgisayar da da denedinmi acaba ?

bu autodesk her programı 666-6969696969 bu serialle çalışıyo ilginç demi

ayrıca 666-20082008 666-20092009 gibi seriallerle de calısır :D:D

tutorial sorunu

arkadaşım bir vista kullanıcısı olarak başarıyla yükledim.yalnız 3d konusunda başlangıç seviyesinde birinin yapacağı ilk iş olan help>tutorial a gittiğimde derslerin bulunduğu tutorialların çalışma dosyalarının olmadığını gördüm.
bilgisizliğime vererek cevaplamanı istiyorum sorum şu: bunları nasıl yükleyebilirim?
paylaşımın için ayrıca teşekkürler.

Geri