4 çekirdek amd ?? önerileriniz !!!

balalayka

New member
Reaction score
0
ARKADAŞLAR MERHABA
BİR MAKİEN ALDIM ALICAM VE AŞAĞIDAKİ LİNKTEKİ MAKİNEYE BAYA ISINDIM BU İŞTEN İY DERECEDE ANLAYAN ARKADAŞLARIN ÖNERİ FİKİR VE TAVSİYELERİNİ ACİLEN BEKLİYORUM.

VATAN COMPUTER - PRO2000 - AMD PHENOM 64 X4 9600+ 4 GB DDR2 1TB 2430/1024MB HD4650 VGA-DVD/RW-VISTA PREMIUM - Masaüstü Bilgisayar

EK OLARAK EKRAN KARTI 128 BİT 1 GB LIKTIR.

SİZCE BU BİLGİSAYAR ALINIRMI ALINIRSA EN AZ 5-6 SENE İDARE EDERMİ ÖZELLİKLE OYUNLARDA VE EN AZ 6-7 PROGRAM AÇIK ŞEKİLDE ÇALIŞA BİRİ OLARAK BENİ İDARE EDERMİ

SAYGILAR

kanıp kanmama olayı değil SONUÇTA TEKNOLOJİ SÜREKLİ gelişim gösteriyo ben şuan makineyi aldım :d karahan+3-4 exporer penceresi torrent rogramı ve need for speed shift i sorunsuz oynuyor ve çalıştırabiliyorum kasmadan. buna rağmen cpu en fazla %30-40 ı felan gördüm. ama bir makine olarak olarak daha doğrusu yoğun çalışan bir olarak aldığım bu makine hakkındaki yaorumlarınıız bekliyorum.

bence bu sisteme ısınma

sistemi inceledim hiçte iyi bi sistem değil açıkçası.. benim tavsiyem buna yakın bi sistemi oem toplamandır.
illa amd olsun dersen işlemci iyidir
ram konusuna gelince orada yazan pek iyi iş görmez bence kingston un hyperx 1066 mhz olan ramlerini alırsan çok daha iyi performans elde edersin ve çok büyükde fiyat farkı yok aralarında
ekran kartında SAPPHIRE ATI HD4870 (256Bit)512MB GDDR5 AVIVO16X olabilir

harddisk te bulabilirsen 1 tb western digital cavier black olsun

ayrıca kasa ve powersupply çok önemli böyle bi sisteme tutupta 250 300 watt lık bi kasa olmaz bence en güzel bi aopen kasa alıcaksın içinede en az 470 yada 500 watt lık powersuplly koyucaksın valla daha detaylı bilgi almak istersen bana pm atabilirsin ben istanbulda yaşıyorum bakırköy de bilgisayar işi ile uğraşıyorum yayla tarafında dükkanımda var

x-3 serisi bir chip almayı düşündünmü hic, biliyorsun amd nin cekirdek açma yöntemi ile daha ucuza 4 çekirdekli işlemcin olur.Eğer bu chip i alacaksan halihazırda piyasanın yarısı çift cekirdek olduğunu düşünürsen 2,3ghz hız seni götürür belli bir süre,ramlar zaten alınabilecek hızda gördüğüm kadarıyla anakart ta amd chip seti varsa cakışma olmaz sanırım.Lafımı bitirirken söylüyeyim 4650 işi bozuyor napıp et onu 4870 yap sistem devamlılığı icin(dx-10 desteklemesine rağmen win-7 ile gelecek olan dx-11 desteği dediğim kartla bir program sayesinde desteği elde ediliyor)Hayırısı olur inşallah arkadaşım güle güle kullanırsın

Artugaslan ve aorhan size özellikle çok teşekkür ediyorum tavsiye ve önerilerinizden ötürü aorhan ekran kartı bu şekilde sanırım beni bi süre götürürü yani 2 sene idare etse yeterli. Makineyi aldım artık ama oem olarak topladığım zaman anakarat+işlemci+ekran kartı+ram+kasa (power suppyl dahil) bana 1300 tl ye felan geiyor. Bu şekilde aldığım makinede 10 taksit 1355 e geldi şuan ki sistemde beğenmediğim bi ramlar 1066 mhz olabilrdi birde ekran kartı en azından 256 bit olabilridi diy edüşünüyorum ama hazır sistem olduğu için en az 2 sene idare etmem laızm arkadaşlar garantisi olsun bitsin bari. Yani 1300 tl ile 1355 tl yikarşılaştırınca bana 19 inc ekran ve 1 tb harddisk bedava gibi geldi yanında yani şuan en düşükm bi 19 inc ekran 200 tl hd ise 1 tb lık 170 tl civarında birde o yönden bakmak laızm ben en azıdnna öle bakıyom şimdilik :) saolun arkadaşlar en azından bir kaç bilgi daha edindim sizin sayenizde

YANİ BEN ASLINDA İNTELCİYİM AMA NE BİLİM ARTIK ALDIK YAW ALINMIŞ ALINMIŞTIR DİYEREK İNŞ BENİ PİŞMAN ETMEZ DİYELİM

çakma 4 dört o kandırmaca

kullanabibelecek mi sanıyosun çekirdekleri kanma derim

Neyden Yola Çıkarak Kandırmaca Diyorsun anlamıyorum Sokak Arasındaki PC Ciden Pc aLmıyorsun Vatan Compudurden Bahsediyoruz Burada Ve Şu Düzmantığıda Bıarakın bazen Saçmalıyorsunuz Hani Birşeyden Anlamıyorsunuz Alacak olan Adamında Şevkini Kırmayın Bari Git Kardeşim Yerine Bak yalanmı Değilmi Dİye önce Ondan Sonra Gel Yorumunu Yap Milletin ŞEvkini Kırmayın..

Geri