40 Yıl Sonra Hackhell

puhahahha :D:D eline sağlık cok komik olmuş :D

Tragedy : Abi yeni üye gelmiş gördün mü? Hiç arama yapmıyoo
Madness : ÜşenCan mı?
Tragedy : Ne yapayım ben şimdi yha
Madness : Karma yada Fofer’e şikayet et
Tragedy : Ama abi onlar çok yaşlandılar. İyi banlayamıyolar.

Zuha Süper oLmuş ya emegine sagLik Madness :D:D :hhmanD

:)üşencannn devamı nerdeee bunların ? ? süper gidiooo

vaybe bi ara realistle böyle şeylere ne kafa yorardık =) güzel olmus abi ellerine saglık :goz:

AyrıntıLarı güzeL yakaLamışsınız , eLinize sağLık.
40 yıL sonra biLe araba deLisi oLurum çok doğru ama onca yıL sonra piyasada Focus kaLırmı biLemem :sigara:

40 yıllmııı

o kadar yaşayacağımdan şüphemm varr

ayrıca bırakın haceri asıl Türkiye ne durumda olucak

40 yıl sonra bende buralarda olmayacağım :goz:

Sizler varsınız. Bizler varız. Güzel ülkemize hiç bğrb şey olmasına izin vermeyiz. :goz:
Sadece insanların eğitim seviyeleri dahada ileride olmayacağı için bizim ülkemiz kesinlikle geri kalmışlık seviyesini aşamayacaktır. Hep 3. Dünya ülkesi olarak yaşamaya devam edecektir.

Her gün uzunca bir vaktinizi ayırdığınız ve çeşitli siyasi konular açtığınız ve bundan büyük zevk aldığınız Hackhell'e Hacer diye bahsiniz size hiç yakışmaz arkadaşımız. Bölümün geyik ve mizah bölümü olduğunu hiç unutmayınız lütfen..:goz:

Süpermiş valla devamı olursa süperrr olur:D

40 yıl sonra bende buralarda olmayacağım :goz:

Sizler varsınız. Bizler varız. Güzel ülkemize hiç bğrb şey olmasına izin vermeyiz. :goz:
Sadece insanların eğitim seviyeleri dahada ileride olmayacağı için bizim ülkemiz kesinlikle geri kalmışlık seviyesini aşamayacaktır. Hep 3. Dünya ülkesi olarak yaşamaya devam edecektir.

Her gün uzunca bir vaktinizi ayırdığınız ve çeşitli siyasi konular açtığınız ve bundan büyük zevk aldığınız

Hackhell'e Hacer diye bahsiniz size hiç yakışmaz arkadaşımız. Bölümün geyik ve mizah bölümü olduğunu hiç unutmayınız lütfen..:goz:

geyik ve mizahı unutmadım yaf hatta mesajım da bile geyik var bak nasıl geyik oldu ..
ya hacıali yazsaydım geyiğin hacıya dönüşmesi içten bile değildi

not : yazım yanlışı oldu idare et artık unutma yanlışlıkla insanlar ölüyor :D:D

bomba olmuşşş :durdurun

eline sağlık abi :durdurun

Geri