400 milyon dolar yardım!

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0

ABD Başkanı Barack Obama, İsrail'in ablukası altındaki Gazze'ye "daha iyi bir yaklaşım" çağrısında bulunarak, statükonun kabul edilemez olduğunu söyledi.

Obama, Filistin lideri Mahmud Abbas ile görüşmesinden sonra yaptığı açıklamada, Orta Doğu'da durumun "sürdürülemez" olduğunu belirterek, ''İsraillilerle Filistinliler görüşmelere bağlılıklarını gösterirlerse gelecek aylarda gerçek bir ilerleme kaydedileceği" öngörüsünde bulundu.

Gazze'deki durumun "kabul edilemez" olduğunu vurgulayan Obama, Filistinlere 400 milyon dolar sivil yardım sözü verdi.

Abbas'a, bu yıl sonuna kadar Ortadoğu'da "önemli ilerlemeler" olabileceğini ifade eden Obama, barış sürecini bu zor durumdan çıkarmak için ABD'nin tüm gücünü ortaya koyacağını bildirdi.

Filistin Devlet Başkanı Abbas da İsrail'in Filistinlileri hedef alan ablukayı kaldırması gerektiğini kaydetti.

Abbas, ayrıca ABD'nin 400 milyon dolar yardım sözünü "olumlu" bulduğunu belirterek, Obama'ya teşekkür etti.

kaynak

Siyonistlerin gemileri hazir yarin birgün Amerikayi da vururlar.
Amerika bunlardan bikmadimi yav? durmadan bunlardan ötürü zorluga giriyorlar.
Amerika batarsa bunlardan ötürü batar.
Kökleri batsin.

hepsi numara bunların, sen asıl kendi şımarık cocuguna bir dur de.
yardımı biz de yaparız, kafir parasına ihtiyacları yok onların

Kaz gelecek yerden tavuk esirgenirmi ...
Boykot listesinde ABD nin ürünleride yer alıyor ...
ABD güya müslümanların sempatisini kazanmak için böyle bir yardım yapıyor ...
Aşağılık köpekler , 400 m yardım yapacaklar , milyarlarca dolar zararları olacak bu boykottan ...
Tek dertleri bu boykotu en uzuc şekilde atlatmak ...
400 m de bu işin bir parçası

hepsi numara bunların, sen asıl kendi şımarık cocuguna bir dur de.
yardımı biz de yaparız, kafir parasına ihtiyacları yok onların

Senin kendi türk oğLu türk kardeşLerin aç iken evıne 1 tane ekmek goturemezken sen oraya buraya yardım edersın hakLısın tamam.. Doğuda durum içLer acısı,asLında sadece doğu degıL turkıyenın her yerınde yardıma muhtaç o kadar ınsan varken sız haLa govde gosterısı yapmaya çaLışıyorsunuz önce bi kendı ıcımızdekıLere yardım edeLım sonra dışarıya yöneLeLım..

Çakma miLLiyetcıLer sizi.. ;)

MozoLe Miяach;5039974' Alıntı:
Senin kendi türk oğLu türk kardeşLerin aç iken evıne 1 tane ekmek goturemezken sen oraya buraya yardım edersın hakLısın tamam.. Doğuda durum içLer acısı,asLında sadece doğu degıL turkıyenın her yerınde yardıma muhtaç o kadar ınsan varken sız haLa govde gosterısı yapmaya çaLışıyorsunuz önce bi kendı ıcımızdekıLere yardım edeLım sonra dışarıya yöneLeLım..

Çakma miLLiyetcıLer sizi.. ;)

Disariya giden yardimlar o kendi evine 1 tane ekmek alamiyandan gidiyor. Komik degilmi, yarim ekmek aliyorsa cegregini daha muhtac olana gönderiyor. Zenginlerimizin cogu eglenceye dalmis hayat yasiyor.
Önceleri Türkiyeye disaridan gelen insani yardimlara muhtacti simdi ise sayisiz devlete yardim gidiyor gururlu bir olay.
Deniz Feneri gibi kuruluslar bunu sagliyor ama onlarin aralarinda bir bozuk cikinca ellerini sivazliyarak üzüntülerini degil sevinclerini sakliyamiyanlar oluyor. Almanya Deniz Fenerini parcalarken oraya Deniz Feneri benim milletimin insani yardim kurulusu diye savunmaya degil, parcalanmasinda yardimci olup Alman hakemleri bile kendi istegince belgeler vermeleri icin sIkistiriyor. Ayip degilmi?

Geri