4gb ram 2,5 gözüküo vista 64 bit

vista 64 bitte böle olmaması lazım istersen yeni çıkcak olan işletim sistemini bekle(kim bilir ne zmn çıkar)

Arkadaşlar gigabyte 945 pl s3 anakarta 1 gb ddr2 533 1 gb ddr2 667 ram takılı ancak 2 gb ram olduğu halde 1 gb görünüyor nedeni ne olabilir sizce lütfen yardım edinn.....

32 bit te 3gb dan fazlasını göremiyeceğini biliyorum ama 64 bitte sorun çıkmaması lazım..bana ram eklemeden önce bios update yapılması gerektigi söylenmişti servis tarafından bende sana ileteyim belki yardımcı olur.Ama önceden ben böyle donanım sorunlarını kendi yöntemlerimle cözerdim..Bütün driverların en güncellerini kurmanı ve bios update ve windows un en güncelini kullanmanı tavsiye ederim.

arkadaşım www.cizgi.com.tr adresine gir orası asusun bütün ürünlerini orası tamir ediyor.ordaki tlf numarasını ara sana yardımcı olcaklardır.

S.a Arkadaşlar aynı sorun bendede var ama biraz farklı benim işletim sistemi vista ultimate 32bit 2x2Gb 800 Mhz Ram Var. Vista 4Gb görüyor ama bios 3006 Mb olarak görüyor ve resme bakın bakalım ne anlayabileceksiniz kırmızı ile işaretlenmiş yerlerde görürsünüz zaten ve arkadaşım bence bizim sorunumuz bios ayarlaması orda iş bitiyor bios ta 4 gb gösterirsen işletim sistemi daha rahat görür benim fikrim

34xf9.jpg

GA-8I945P-G aynı sorun bende de var. 4gb görüyor ama resimdeki gibi gösteriyor.

Geri