5 Saniyede Klasor kilitleme =TÜRKCE

SLM winudpmgr.exe BU VİRÜS HAKKINDA BANA SANKI SEN YARDIM EDEBILIRMISSIN GIBI BIR HIS VAR İÇİMDE

sağol aga yaptım da yanlış bişey mi yaptım ne açılmıyor a q :D tıklıyorum şifreyi yazıyorum klasör yok ortalıkta :) düzeltemezmiyim be ?

he tamam tamam şimdi oldu :)

kardeş peki bu bat dosyasını silerlerse ne olcak benim pc den. mesela bene evde kullanıyorum benim birader silerse bu bat dosyasını ne olucak geri kurtarma şansım vaar mı ?

Normal dosya gibi düşün silinebilr! ve aslında normalde yok ama bu silinen dosyaları kurtarma yani recovery diye bişe var o programıda Program İstek bölümden alabilirsin!!!

SLM winudpmgr.exe BU VİRÜS HAKKINDA BANA SANKI SEN YARDIM EDEBILIRMISSIN GIBI BIR HIS VAR İÇİMDE

neden böyle bir hisse kapıldın benim de karşıma gelmişti öyle bi virüs p.m mesaj at ne olduğunu yardım edim sana burda konuyla alakası olmadığı için p.m de devam edelim

aDam DaRkXXX...DaRkXXX sen Diyosan DoqRudur..Daii :)

tsk ler klasör kitlendi ama arama yaptığımız zaman klasörün içindeki dosyayı görebiliyorum va hatta dosyanın içine girebiliyorum yani anlatmak istediğim klasörü kitlediğimiz zaman ,dosyayı aramada bulduğumuz zaman klasörü geçmeden dosyayı açmayacak bir program gerekli inş. anlatabilmişimdir..!

.bat yaptığın gibi tekrar .txt yaparsanda şifre gözüküyor zaten kırmayın kimsenin şifresini öğrenin kullanın haberi olmasın :)

ilginizden dolayı sağolun yapamıyan veya takılan olursa p.m atsın olmadı bu topic üzerinden cevaplayim

Kardeş Harika BiLgiler Bunlar Mukemmel!!

süper yaa..
bu kodları öğrenmek lazım..
teşekkürler.

»» dαкi ««;3488902' Alıntı:
ELine saqLık ama FoLder Acess die ßi pro vardı onu kuLLansan çok daa ßasit deiLmi ;)

hocam işte bizde bi yöntem aslında dediğin program da ii de benim verdiğim programsız şifreleme o yüzden

hemen bi soru::)

şifre kaybolursa iunutulursa ne olur:)

bencede güzzel paylaşım saol usta eline sağlık

Geri