5 Yaşında Bir Şişe Bira İçince ..

LEO

Ruh Hastası
HH Üyesi
Reaction score
0
Can't take my eyes off you . You'd be like heaven
Gizlice bira içti, annesi de antibiyotik verince hastanelik oldu
ANTALYA’da ailesinden habersiz bir şişe bira içen 5 yaşındaki çocuğa, annesi boğazı ağrıdığı için antibiyotik şurup verdi. Bir süre sonra fenalaşan çocuk, hastaneye kaldırıldı

Soner KOCAER/ANTALYA, (DHA)

Olay Manavgat’a bağlı Çatış Köyü’nde meydana geldi. 5 yaşındaki D.Y.’nin babası Hüseyin Y., erken saatlerde çalıştığı hale gitti. Annesi Döndü Y.’nin de uyumasını fırsat bilen D.Y., buzdolabındaki bir şişe birayı içti. Küçük çocuk daha sonra annesinin yanına yatmak istedi. Ancak sürekli öksürdüğü için annesi D.Y.’ye antibiyotik şuruptan içirdi.

Bir süre sonra kusmaya başlayan küçük çocuk, annesine dolapta bulunan birayı içtiğini söyledi. Ardından iyice fenalaşan D.Y., annesi ve yakınları tarafından Serik Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne götürüldü.

Burada yapılan ilk müdahalenin ardından hayati tehlikesi bulunan D.Y., ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Burada çocuk servisinde tedaviye alınan D.Y.’nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu açıklandı.

Demek ki derdi varda içiyor ahh ahh..(=

Mert senin bir parmağın varmı bu işte :)

Hemen niye deşifre ediyorsun ki adamı be yıLmaz abi..Ben dedim ama o ufakLığa bak sakın üstüne iLaç içme diye ama dinLemedi,çeksin cezasını şimdi..:laugh:

Çok dertlenmiş anlaşılan :)

MozoLe Miяach;5331986' Alıntı:
Hemen niye deşifre ediyorsun ki adamı be yıLmaz abi..Ben dedim ama o ufakLığa bak sakın üstüne iLaç içme diye ama dinLemedi,çeksin cezasını şimdi..:laugh:

Çocuk işte o kısmını anlamamış
Birayla ne gider daha detaylı anlat bari bir dahaki sefere :001_rolleyes:

Çocuk işte o kısmını anlamamış
Birayla ne gider daha detaylı anlat bari bir dahaki sefere :001_rolleyes:

Onu bunu biLmem ağaç yaş iken eğiLir,biLmesi anLaması gerekir 5 yaşında feLan anLamam ben..

ek oLarak konuyu takip edipte uLan harbiden biranın yanına en iyi ne gider ? akşamada içicez ama akLımda bişey yok diyenLere bi kıyak yapayım ;

- midye tava
- patates kroket
- kaşar pane
- sosis
- kaşar
- rus salatası
- yer fıstığı
- patates tava
- tuzlu fıstık
- cips
- kokoreç
- sigara böreği

konunu eğer baLtaLamış isek affına sığınıyorum..(=

MozoLe Miяach;5331997' Alıntı:
Onu bunu biLmem ağaç yaş iken eğiLir,biLmesi anLaması gerekir 5 yaşında feLan anLamam ben..

ek oLarak konuyu takip edipte uLan harbiden biranın yanına en iyi ne gider ? akşamada içicez ama akLımda bişey yok diyenLere bi kıyak yapayım ;

- midye tava
- patates kroket
- kaşar pane
- sosis
- kaşar
- rus salatası
- yer fıstığı
- patates tava
- tuzlu fıstık
- cips
- kokoreç
- sigara böreği

konunu eğer baLtaLamış isek affına sığınıyorum..(=

Asıl gideni unutmuşsun
Sigara göremedim böreği olmaz :sneaky2:

Asıl gideni unutmuşsun
Sigara göremedim böreği olmaz :sneaky2:

İyide sen zaten sigara içmiyorsun ki ? ya marijuana ya da afgan en oLmadı kubar..OnLar sigaranın büyükbabası sıfatında..:laugh:

Yörük bala'sı bu...Anası yamuk yapmasa bir 35'lik götürürdü...!:001_rolleyes::001_rolleyes::001_rolleyes:

Geri