512mb yerine 256 mb ekran kartı

lastking

New member
Reaction score
0
arkadaşlar notebook 3 gb ram, nvidia geforce 8400m gs 512 mb ekran kartı, 64 bit windows 7 kullanıyorum ekran kartının güncel sürücüsüde mevcut ama ekran kartının yarısını kullanabiliyorum sorunu bi türlü çözemedim bu konuda bilginiz var mı?

bayostan bi bak istersen ekran kartı destegi kaçta. belki 256 mb de olabilir bir ihtimal veya driverde olabilir.

Ekran kartınızın sadece sürücüsünü yüklemek yeterli olammış olabilir. Öncelikle Nvidia sitesinden ürünler (Products) bölümünden ürünü bulup yazılımı ile birlikte sürücüsünü güncellemelisiniz.

Bir de sözkonusu kontrolü gpu-z programı ile yapıp yeniden bizi bilgilendirirseniz hatta bir ekran görüntüsünü paylaşırsanız daha detaylı bilgilendirilmeniz mümkün olabilir.

bilgisayarda resimdede olduğu gibi 256 olarak gözüküyor ama 512 olması gerekiyor du bu sorun uzun zamandır var bi de şöyle bi sorun daha var ekran 2 ay önce 6 parça halinde gözükmeye başlamıştı sonra servise götürdüm ekran kartı değişti dediler. Neyse baktım tekrar 512 gözüküyor ama yine 256 yüklü olarak değişmeden önceki gibi gösteriyor. Başka sorun ne olabilir sizin dediğiniz gibi sitenin ürünler bölümüne baktım ama güncelleme ile ilgili birşey bulamadım yardım ederseniz sevinirim

www.hhresim.com/pictures/8f7f404ae2c4cb69691d268ebb33a2a0.jpg

http://www.hhresim.com/pictures/4fe80674721fc29230a4b1f8269045f6.jpg

Güncel olan sürücüyü indirmiştim önceleri yanlış mı indirdim diye sonra onu kaldırıp bilgisayarla gelen sürücü olan cdnin içindeki sürücüyü yükledim o da aynı oldu. Xp win7 geçişinden farkı olabilir mi*

sanmam ama dediğim gibi vediğim linktekine göre senin ekran kartın 256mb lık

Geri