525..:)

freemitnick' Alıntı:
eheheh bizim hadımköy minibüsleri gibi
her durakta minimum 3 kişilik yeri olur..
hiç dolmaz :D yani, muavinin sıkıştırma teknolojisi pc lerde kullanılsa harddisklerimiz yeter artar bile :D
muhaha öldüm öldüm:D:D

jangofet' Alıntı:
Allah adamı taş yapar.İstanbul'da bu kadar eski ve dökülmüş otobüs göster boğaz köprüsünden atlayacam...
Otobüse bak resmen Allah'a emanet gidiyonuz dostum....

:D:D:D güzel yorum olmuş :vur

PUHAHHAHAHHAHAHHhahahahhahahahhahah dotum ben sana egekent-kampüs ün bi resminin atayımda gör bu rahat bile kalır onun yanında resmen içerdekilerle çiftleşiyoz sinerji oluşturuyoz
otobüs dışardan bakılnca nar a benziyo

bu 525 ögrencilere bedava oldugu için içinde bir sürü üniversiteli kızkar oluyo:durdurun :durdurun :durdurun

bu 525 ögrencilere bedava oldugu için içinde bir sürü üniversiteli kızar oluyo:durdurun :durdurun :durdurun

bu 525 ögrencilere bedava oldugu için içinde bir sürü üniversiteli kızlar oluyo:durdurun :durdurun :durdurun

ne istanbul iett si..

ne ankara ego su..

525 in eline hiç biri su sökemez arkadaşlar bu otobüsün içine binmeden bu otobüsü anlayamasssınız... en ateist adam bile binse bu otobüse hafız olur çıkar burda.. öyle böyle bi otobüs değil....

bide bunun daha bi orjinal versiyonu varki 670 ( narlıdere - buca ) oda yaşlı teyzelerin gün yaptığı bi otobüstür ki hiç sormayın gitsin.. otobüsün içinde şiş değiştirmeler.. gelin kaynana sohbetleri altın günleri hepsi yapılır 670' in içinde...

ama tehlike bakımından ve yığınlık bakımından 525 tek favoridir.. umarım hiç biriniz binmezsiniz...

valla otobüs maceraları anlat anlat bitmez en iyisi hiç başlamamk biz otobüse bindikmi hep azar işitiriz:D:D bu ayrı bi mesele

tam arkadaş 525 maceralarını anlattı msnde onun üstüne bu resimlere denk gelmek güzel bir olay arkadaşın linkide "deprem öldürmez 525 öldürür"

oldness07' Alıntı:
otobüsün mazisi geniş sanırsam .. :D
bilirim o muavinleri arkaya doğru arkaya doğru derler ama arkada iğne atsan yere düşmez .. her zaman tartışmalar olur..

Bizim burada bazı muavinler arka kapıdan yolcu alıyorlar yinede arkaya doğru ilerleyelim diyorlar :durdurun

zıplayarak mı ilerlio bu araç seke seke mi :D :D

hemde kuranı hatim ederek hajım.. :D:D:D

Bi Ben Yokum İçinde ;)...

GüzeL ResimLer 1 kere Binmiştim eLine SağLık ;)....

evet arkadaslar bizde binenlerden olarak sardalya olma garantisi veriyoruz, tek tekerle 500 metre gidebiliyor ayrıyetten beles oldugu icin her ana her seyle karsilasabilirsiniz ayriyetten bir yerlere tutunmadan sehir icinde ralli yaparken dusmeme hatta sallanmama garantiside mevcut
ayrıca yeni maceralara atilmak isteyenler icin izmir ilimizde baska seferlerde dusnelenmektedir bunlar :
270 (buca- inciraltı): 90 ve 110 kiloluk iki adamı oturdukları koltuklardan yarım metre havalandırabilen, otobus icinde yagmurlu gunlerde semsiye acilmasi gereken, yandaki arabaları gecmeye calisirken otobusle drift yapabilen, 1 saatlik yolu gaza gelip 20 dakikada alabilen her aracla yarisma gazını her an tasıyan soforlere sahip guzel manzarali bir otobustur, iyi uyuma garanti vardir.
311 (konak-indiraltı): 270 ile aynı familyadan oldukarına kanaat getirdigimiz 270 in kucuk kardesidir. 20 dakikada gelmesi gerektigi halde 1. 5 saati bulan gecikme sureleriyle rekorları alt ust etmistir, guzel manzarali bir yolda makas atarak ferrai ve benzeri aracları sollayan nacizane bir vasitadir kendileri.

izmirde yasamanın ayrıcalıkları bu olsa gerek sehir dısına cikmadan ralli ve formula 1 heyacanı sadece 55 yeni kurus :D

hajım bide 122 varkı oda süper....

altınyolda en sol şeritten giden tek otobüstür... :D:D:D:D

allaha emanet dgidioruz

valla 30 A nın yanında boş bu otobüs mecidiyeköy-beşiktaş yıldız teknikliler ve sabancılılar bilir maceralarını:durdurun

Offf bılınmezmı bu otobusler yaz gunlerı ıcınde terden sırılsıklam olursun ıcınde kadın erkek farketmez akrabalık derecesıne gelırsın yolcu yogunluguna gore cunku aldıkca alırlar :hhmanD
Yer kalmaz arka kapı acar alır, pencereden alır havalandırmadan alır :D

İyi ortadan ayrılmıyo bu otobusler cok kullanıslı :D

;) güzel paylasim bu sene izindeyken bi dolmus a bindim( Mercedes Sprinter ) en fazla 10 kisilik münübüse 26 kisi bindik :))) hayatimda böyle birsey görmedim

Geri