6230 Sorunu

Hanibal

New member
Reaction score
0
sitede çok güzel oyunlar var fakat benim telefonum 6230 oyunlarını indirmeme rağmen telefonda acamıyorum...desteklenmeyen dosya biç.imi şeklinde yazı çıkıyor sorun nedir acaba ..yardımcı olursanız sevinirim..şimdiden teşekkürler dostlar

aynı dertten bende müzdaribim kardeş.simbian destekli olmadıı için hiç bi program veya oyunu çalıştırmıyo ama 6230a özel oyunlar var sitede arama butonunu kullan

Saol Dostum ...bu Sorunu Nasil ÇÖzeceĞİz Ya Bİlİyosan Bİraz Yardim Edermİsİn?

Sen galiba sybian oyunları açmaya çalışıyosun.
Ama 6230 ve 6230i java işletim sistemini kullanıyorlar.
ama sitede java telefonlar için tema oyun program ve benzeri mevcut eğer biraz dolaşırsan bulursun.:)

hayır benimde aynı sorunum vardı düzelttim bu iş çok kolay sadece nokianın sitesinden 6230 için olan pcsuite programını indirin yükledikten sora bluetooth telefonu pcsuite ile bağlayın bu kadar

dostum bendede 6230 var bu telefonlar sadece jar uzantılı oyunları açabiliyor indirdiğin jar uzantılı oyunlarıda usb kablosu ile kolaylıkla yükleyebilirsin telefonuna

evet kızılötesiyle ya da bluetoothla başkalarından aldığınız dosyalar da çalışmaz ancak pc suite i yükleyip ordan oyunu ya da uygulamayı uygulamalarıma kopyalayarak yapabilirsiniz

evet aynen arakadasin soledigi gibi pc suite i yükleyip ordan oyunu ya da uygulamayı uygulamalarıma kopyalayarak yapabilirsiniz o program var istersen verimmm

Geri