64 bit windows 7 kurulu pc de explorer da "flasf player" kurulum sorunu.

nuvanda3

New member
Reaction score
0
64 bit windows 7 kurulu pc de explorer da "flash player" kurulum sorunu.

Xp den windows 7 ye yeni geçtim ve şuan memnunum. ancak 64 bit windows 7 de internet explorer e bir türlü flash playeri kuramadım. sürekli olarak explorer flash playeri yükleyelimi diye soruyor. yükle dediğim halde yüklenmiyor. acaba bu sorunu nasıl çözebiliriz?

Bu sorun 64-bit Internet Explorer kullandigin icin oluyor. Eger baslangic menusunden 32-bit Internet Explorer gorursen onu kullan. Ben Windows 7 Professional aldim ama Custom install yaptim, o yuzden upgrade yaptiginda 32bit veya 64bit explorer yaziyormu diye bilemiyecegim. Isin kisasi dedigim gibi 32 bit explorer bulmaya calis bilgisayarinin icinden. Yada en kotu ihtimal Microsoftun sitesinden 32 bit indirmeye celis eger Orjinal Windows 7 isi. Umarim yardimci olmusumdur ve seni uzun yazimla rahatsiz etmemisimdir. Kolay gelsin.

teşekkür ederim verdiğin bilgi için. galiba adobe firması 64 bir flash player yayınlmadığı için bu sorunu yaşıyorum. 32 bit ie yi kullanmayı deneyeceğim.

aynen kardeşim genellikle kullanıcılar 32bit tercih ediolar

bit bahsederken cpu z ile baktım x86-64 yazıyordu
32 bit kullanıyorum 64 bit kullanmaya başlasam sorun olmaz diye düşündüm siz ne dersiniz

başlat menüsünde INTERNET EXPLORER ve INTERNET EXPLORER 64 bit diye yazar iki tane dir güzel bak OK

çok sağolasın dostum yaff......32 lik te benimde sorunum kalmadı .. Teşekkürlerr

64 bit hertürlü herşeyi destekliyo-adobe de sitesinde 32 bit internet explorer de kullanabilirsiniz diyo.esasen 64bit ie bi işe yaramıyo hiç kullanma.aynı şey windows media player dede oluyo şöleki;mozilla 64bit media playeri tanımıyo o yüzden bide 32 bit media player yüklemen gerekiyo-aynı şekilde java yı da hem 64 hemde 32 bit yüklemek gerekiyo.bu tarz durumlarda bilinki bit sorunu wardır.
genede bence win7 64 bit kesinlikle harika tek şart iyi bir sistem,xp de kullanamadığınız sisteminizi son hız olarak win7 64bitte muhteşem bi şekilde kullanıyosun;-)

Geri