6730s yardım

hsynkbkgl

New member
Reaction score
0
arkadaslar yolculukta laptop sarsıntıdan dolayı bozuldu sanırım eve gelınce batarya boş oldugundan fişe taktım power ışığı yanıyo fakat hıc acılmıyo fan sesı falan da yok yazacak yer bulamadıgım için buraya yazdım yardımlarınızı beklıyorum...

hocam o durumlar genede anakartta yandığında olur ama içini karartmış gibi de olmayayım =)

benim de laptop vardı rahmetli,bi gün açtım ses seda yok ışık yanıyodu ama tık yok.

meğer anakart uçmuş =)

bazı donanım bileşenleri çıkmış olabilirmi dicem ama alette tık yoksa bana anakart uçmuş gibi geldi.

deme yaw ama yolculuga cıkmadan once gayet ii çalışıyordu duzgunce kapattım koydum cantaya sarsıntıdan dolayı yanamaz ya anakart

deme yaw ama yolculuga cıkmadan once gayet ii çalışıyordu duzgunce kapattım koydum cantaya sarsıntıdan dolayı yanamaz ya anakart

bende istanbulda ki evde çalıştırmıştım.gayet güzel çalışıyodu.

sonra memlekete getirdim bi iki gün sonra pc açılmadı =)

istanbuldaki priz arızalıymış =)priz televizyonu da iki kere bozdu =)

televizyonunda anakartını yaktı =)

yani zararı bi müddet sonra çıkıyo galiba =)

bende öle oldu.servise götür garantisi varsa...

varda içini acarsak garantı gıdıyo demı demın sınırden actım vıdaları falan 1 yıl garantısı var

arkadaslar yolculukta laptop sarsıntıdan dolayı bozuldu sanırım eve gelınce batarya boş oldugundan fişe taktım power ışığı yanıyo fakat hıc acılmıyo fan sesı falan da yok yazacak yer bulamadıgım için buraya yazdım yardımlarınızı beklıyorum...

Aynı laptoptan bende de var ve benimde başıma gelmişti aynı sorun. Ekran kartından (ati hd 3430) diye düşünmüştüm ama ram kapağını açıp öteki slota taktım ram ı ne alakaysa artık :thumbup: bir kaç kez açmaya çalıştım ve açıldı sonra. Nazar değmesin şu an kendisinden yazıyorum :lol:

Geri