7-0'lık maç(Gs-Fb)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
death match iyi demiş istatistikler yalan söylemez ama insanoğlu söyler bir fotoğrafı bile olmayan masal ürünü bi maçı anlatıp haz alıyosunuz ayıp bizi örnek alın varsa en yakın tarihi anlatın alın mesela

arkadaşlar bu 7-0 lık maça masal diyenler o zaman OSMANLI İMP. luğuna da masal diyosunuz o 1299-1700 yılları cvp yazarsanız seviniriiim

red_doomsday' Alıntı:
saol da dostum tarih yanlış doğru tarih:12 Şubat 1911 bende masaüstü resmi war paylaşmak istedim ama yapamadım... sizlerle nasıl paylaşcağımı anlatın hemen halledeyim

Direk Resim Olarak Var İse Elinde Herhangi Bir Resim Upload Sitesine Girerek Mesala http://imagevenue.com/ Adresine Gir Gözat Butonundan Resmi Sec Daha Sonra Send Files yazıyor Orda Ona Bas ve Bekle.. Sana Link Verecektir. O Cıkan Linklerden Birini Buraya Yapıştır..

Ama Resim Yok Sadece Masa Üstünde İse Klavyende PrintScreen Tuşu Vardır. Sadece Masaüstüne Bak ve O Tuşa Bas Daha Sonra Paint Dosyası Acarak Yapıştır de Ekranın Resmini Cekmiş Olursun. Sonra Resmi Kaydet ve Dediğim Gibi Siteye Gir Upload Et.

Bu Arada Memoli Arkadaş Haklı.. Sonucta 7-0 Lık Bir Durum Var Ortada Siz 6-0 Yendiniz O Tarih Olmadıda Bu Skor mu Tarih Oldu
;)

Sonucta Gercekleri Tarih Yazar.. Tarihide Kimin Yazdığı Malum :sigara:

ewt öyLe bir maç vardır ve Galatasaray kayıtlarında da mevcuttur. Biz bazıLarı gibi arşivimiz yandı deyip sonrada imzalı bir Atatürk resmi çıkarmıyoruz, o tarihe birebir tanıklık etmiş insanların desteklediği ve doğruladığı bir maçtır. hatta Galatasaray maça 6 kişi çıkar,diğerleri kötü hava şartları nedeniyle maça gelemez. Tam maç başlayacak derken, bir kişi daha gelir ve 7 kişiye tamamlanır kadro...
Sonuç :
Galatasaray : 7 Fenerbahçe :0

Tarih değiştirilemez...üzgünüm

Kardeşim adAm alenen yazmış işte o gün olanları hala inat ediyolar anlamamakta ÖLÜMÜNE CİM BOM İNADINA ULTRASLAN

Tarih Yazmışsa Değiştiremezsiniz,Ya Hazm Edicekler Yada Gazoz İçecekler.

Geçmiş Olsun.7'kişiyle 7-0 Pes Doğrusu
:hhmanD:hhmanD:hhmanD

Çımacı Abdul'ün Müthiş Kafa VuruşuyLa Attığı GoLü HaLa AnLatırLar...

Arkadaşlar Galatasarayımızın amacı Feneri Beşiktaşı yenmek değil Türk olmayan takımları yenmek.Varsın onlar bizi yensin yabancıları bırakıp bizi yenmek için uğraşsınlar.6 attık diyer sevinsinler fakat bizler Galatasaraylılık ruhuna ve felsefesine yakışanı yapıp,centilmen ve dost olalım.Fenerbahçe yada Beşiktaş yabancılarla oynarken onları canı gönülden destekleyelim.Çünkü yabancılar bizim takımlarımı yendiği zaman Türk'leri yendik diye şişiniyorlar.Fener,Bjk,Trabzon bu takımlar Türkiye'nin takımı İngiltere yada diğer ülkelerin değil kısacası;

"Amacımız;
Bir Renge Ve İsme Malik Olmak
İngilizler Gibi Toplu Halde Oynamak ve
Türk Olmayan Takımları Yenmektir..."

Ali SAMİ YEN

Gs ın düştüğü içleracısı duruma bir örnek daha.Hayır benim takımım nerdeyse 100yıl önce(!) 7-0 lık galibiyet alacak,ama aynı takıma karşı 10sene deplasmanda kazanamayacak,gittiği hemen hemen her maçta fark yiyecek.Sonra ben PhotoShoplu resimle kendimi kandıracağım...

gs nin 7 kişi kaldığı maçtaydım ben ve FENERBAHÇE Milan Rapajij in attığı gollle 1-0 yenmişti...en son sanırım bülent korkak atışmıştı maçta tam hatırlamıyorum baya atıldılar rezillikler yapmışlardı.hakem 6. adamı atmadan maç bitti.1911 senesinde millet kan ağlıyordu yılbaşını kuutlayacak durumda değildi kutlayanlar varsa da sanırım gavurlar ve bir kısım gs lilerdir normaldir bu

Edebini bil biraz düzgün konuş.Senin gavur dediğin takım Ay-yıldızı avrupanın en üstüne çaktı.Şanlı bayrağımızı Türkün gücünü tüm dünyaya gösterdi aslanlar gibi.O Korkak dediğin adam omuzu çıktığı halde oynadı "gavurlara" karşı onun için biraz düşün.İlk insanlar gibi davranma yıl 2009 koçum evrim geçir bir zahmet.

Tarih herşeyi yazar kardeşLerim..
Sizin bi suçunuz yok takımınız, 7-0 / 9-2 / 6-0 yeniLmişse..

hazımsız arkadaşLarLa uğraşmaktansa KONU KAPALI..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri