7 Adımda Kibrit Cöpünden Model Uçak Yapmak (Ilginc)

emde 4 motorlu valla bu ucak kesin ucar ve garantili ucar :)

:durdurun :durdurun :durdurun manyakca bişey :durdurun :durdurun :durdurun

hoca cok tsk bir sey bu yaz gelsede sinek yakalasak :D

ilginç.bi deneyelim bakalım nasıl olsa evde sinek çok hatta ben sekiztane sinek kurban edeyim.

muhaha tuttum bu fikri,,, hemen deneyeyimmm :D

Hayvanları koruma derneği genelde daha büyük ve iri hayvanları veya nesli tükenmekde olanlarla ilgilenir hiç bir hayvan koruma derneği zannetmemki sineklere birşey desin hatta kendileri bile evine sinek girince şu sinek öldürme yelpazeleriyle öldürmüyorsa neyim :D

yapan varsa video yada foto koysun izleyelim :) matrak olur

biraz, eziyt gibi ama salında uçağı uçurduktna sonra salarsak sinekleri eziyet sayılmaz. bir nevi ata araba çektirmek gibi bişiy :D

yok böyle birşey yaa harikaa yaa :D sabahleyın orama burama konan sıneklerı yakalayıp dolaba sokacagım :D:D

çok güzel bi fikir bi filo bile kurulur yazın bu ucaklardan :) . arı kullansak jet olur herhalde o da :)

Sevimsiz,sadistçe,hayvanlara acı çektiren bir uygulama.Burada bir şeymiş gibi anlatılmasını çok yadırgadım...Ayıp...

peki sinekler olunce uca biliyormu bu yani biri oldu kule dikkat motorun biri sustumu diyor

süper

AHAHAHA :D:D:D:D
Bu ne bea Cok mantıklı am o hayvanlar acı cekerek olecek orada yanı yavas yavas bıraz ınsafsızca ama super bır fıkır :D

Sen rahat ol zaten bir sineğin ömrü 24 saat hiç değilse bir amaç uğruna ölmüş olacaklar :) Tabi yapıştırırken öldürmezsek

Geri