.......................

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan bunlar adam deil anca gelir burda delikanlılık yapr a.q çocukları piç bunlar onun bunun ewlatları....:mad:
ARZULARLA SEVİNÇLERİN KARIŞTIĞI O YERDE BEKLERİM SENİ ÖMÜR BOYU BİR ÜMİTLE GÜNDÜZÜM GECE DÖNÜŞTÜĞÜ O YERDE YAŞARIM SENİ KURDUĞUM HAYALİMLE HER SABAH KONUŞURUM MARTILARLA SENİ ANLATIRIM DERDİMİ HİSLERİMİ SEVİNÇLERİMİ ARTIK GÜCÜM KALMADI YAŞAYAMAM HASRETİNİ DÖN CANIMIN İÇİ DÖN NE OLUR GERİ DÖN GERİ NE YAPARIM SENSİZ HİÇ DÜŞÜNDÜNMÜ DÖN GERİ ÖZLEDİM MELEK MİSALİ YÜZÜNÜ SANA OLAN SEVDAMI DENİZLERE SÖYLESEM KISKANIR SEVDAMI BÜTÜN DENİZLER HAYRAN OLUR SANA DUYDUĞUM O SEVGİYE BALIKLAR DAMLACIKLAR VE BÜTÜN YENGEÇLER HER SABAH KONUŞUR MARTILARLA SENİ ANLATIRIM DERDİMİ HİSLERİMİ SEVİNCİMİ ARTIK GÜCÜM KALMADI YAŞAYAMAM HASRETİNİ DÖN CANIMIN İÇİ DÖN NE OLUR GERİİ.....!

gel senle özelden görüşelim bana pm at ben sana msn adresimi vereyim derdini bana orda anlat

ulan hala burdamısın siktır git lan burdan ulan bugunde herkes te bişey var açık açık küfür etcem şimdi allah allah şerefsizin çocuğu senin ananı bacını s. ulan deli etmeyin ulan adamı o.ç.

D€RB€D€R' Alıntı:
Ulan bunlar adam deil anca gelir burda delikanlılık yapr a.q çocukları piç bunlar onun bunun ewlatları....:mad:

ulugbey' Alıntı:
D€RB€D€R' Alıntı:

Adam ol zawallı herif sen nasıl doğdun sanıyorsun.Baban kim senin?Ağzını topla

kady nerdesin olm bu o.ç. haddini bildirin atın bu anasını s. çocuğunu konuyu silin gitsin az kaldı patlıcam şimdi

bak adam gibi konuş . önceden güzel de şikayetini dile getirdin , bir bakıma haklıydın orda . farkedersen partizan da sana katıldı . ben de katılıyodum bi bakıma ama şimdi çok fazla oluyorsun

sevgili hhli arkadaşlar agzınızı bozmayın onun seviyesine düşmeyin o beni bulsun bana pm ile msn sini versin ben gerekeni yaparım nede olsa adultcuyuzzzz

burda sen ve anan cezalandırılır ama herkes senin gibi seviyesiv değil

Moderator olmayanlar niye üzerinize alınıyorsunuz ananızı mı siktıiler

A.S
O.Ç
Ç.S
B.Ç.S
A.G.D.S
B.G.S
K.A.D.Y
A.D.Y.S.S.S.D.A.S....................................:mutlu: :mutlu: :mutlu: :mutlu: :mad:

arkadaşın seviyesine inmeyin ben bizzat görüşücem valide-hatunu ile..; )

ulan bak şerefsizin dölü adamı hasta etme kendime yazığım geliyor yoksa sana ole bi şey derdimki ulan git lan burdan

senin burdaki seviyene düşmek istemiyorum !!! ne derdin varsa konu aç onu tartışalaım ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri