7zip

pistACHe

New member
Reaction score
0
ingilizce audio book - sesli kitap aradım netten hani oturdugum yerde kulagıma kulaklık takıp ingilizce ögreneyim diye. bi kaç site buldum hepsinde aynı şeyi vermişler.
http://www.7-zip.org/download.html adresinde varmış ama ben bi türlü bulamadım. 7ziple sıkıştırdım diye yazmış adam ama :eek:ha o nedir yahu. neyse ben ordaki download yazan yerlere tıklıyorum ama malesef başka seyler iniyor. adam winrarla indireceksin demiş. bişey anlamadım. bi el atarsanız çok makbule gecer. :melek

yok winrarım var ben dosyalarıda indiriyorum ama içinden ingilizceye ait bişey çıkmıyor başka bişeyler çıkıyor. siz görebiliyor musunuz o linkteki ingilizcenin nereye sıkıştırıldıgını yoksa adam sadece 7zip le alakalı exe ler mi vermiş:S

senin verdiğin link 7zip adlı sıkıştırma programının yükleme adresi, bahsettiğin ingilizce dosyalar ile bir ilgisi yok yani..

eğer yüklediğin bu dosyalar sadece 7zip programına özgü bir formatla sıkıştırılmışsa onunla açman gerekir..

bahsettiğin dökümanların adresini verebilirsen yardımcı olmaya çalışırız..

reklama girer diye vermekten korktum ama :aşk

içerigide böle yazıyor :saskin

ister yurt disi icin ister yurt ici ingilizce gunumuzde onemli bir yer tutuyor.

erkese yardimci olacagini dusunerek elimdeki guncel konusmalardan olusmus audio book (sesli kitap) lari upload ettim.

herkesin bir ogrenme methodu vardir eminim ama ben diyorumki bol bol once dinleyin ve seyredin ingilizce ogrenmek icin. daha sonra kelimeler ezberleyin. ama once hangi kelime nasil telaffuz ediliyor nasil kullaniliyor cumleler.

fazla geyik yapmadan herkes elindeki farkli audio booklari burda paylasirsa iyi bir arsiv yapabiliriz. benim ekledigim kitaplar hemen hemen gunde kullanilan kelimelerin tamami bunlar iyi ezberlenip dinlendigi zaman orta seviyede bir ingilizceye sahip olunulabilir.

dosyalari 7z ile SIKISTIRDIM yani bilmeyenlericin winzip winrar falan gibi bir SIKISTIRM methodu ama 7z en iyisi bunlar icinde. ve de bedava bir yazilim. BURDAKI KITAPLAR AMERICAN INGILIZCESIDIR

indirme adresi.
http://www.7-zip.org/download.html

burdan kendinize uygun olani indirin.

konunun verildiği yerde bu dökümanların indirme adresi yok..

araştırdım, başka yerlerde buldum fakat link işe yaramaz hale gelmiş ne yazık ki..

eğer tekrardan bu dökümanları bulabilip indirebilirsen 7zip programı ile açman gerekir..

anladım teşekkürederim. kusura bakma senide yordum . zaten bi sen varsın actıgım konuları adam yerine koyup cevaplayan.. tekrar teşekkürederim.

Geri