8 mbit internet hakkında

Wizzy

|͇̿C͇̿¤͇̿̿
Reaction score
0
mrb arkadaşlar evime internet bağlatmak için ttnete başvurdum 8mbti aylık 49 tl olan pakit aıcaktım ama oradaki yetkili 8 mbit internet kullanmamı tavsiye etmedi yok birileri interneti çekiyomuş hack kurbanı olurmuşm falan fila gibisnden şeyler söyledi aylık 45tlik olan sınırsız pakti önerdi bende nyse tamam dedim istersem telefonla 8 mbite geçerimd edim ama aklıma takıldı adamın dediği doğrumudr ?:S

Ben 8 mb. kullanıyorum, videolar anında açılıyor, hiç kasmıyor, download çok iyi diyebilirim. 15 gb limiti aştıktan sonra ne hikmetse hızımda hiçbir değişme olmadı, yaklaşık 1 hafta aynı hızda kaldı. Sonra yenilendi. Tavsiye ederim.

Ben 8 mb. kullanıyorum, videolar anında açılıyor, hiç kasmıyor, download çok iyi diyebilirim. 15 gb limiti aştıktan sonra ne hikmetse hızımda hiçbir değişme olmadı, yaklaşık 1 hafta aynı hızda kaldı. Sonra yenilendi. Tavsiye ederim.

Komple 8 mb mı bağlantın yoksa yine 1 mi aydınlatırmısın bizi tam 8 mb performans varsa nasıl yaptın pls

8 mbit kullanıyorum bir sıkıntısı yok.Ama kötü yanı sınırlı sınırsız olması kota 15 gb geçince 512 kbbs ye iniyor..
1mb teyken 120 kb download hızı şimdi 750 kb ama tabi ne olursa olsun sıkıntı var sınırsızım ama 15 gb sınır var :)

ElhamduriAllah gene.....

тєςђjσρ;4764274' Alıntı:
Komple 8 mb mı bağlantın yoksa yine 1 mi aydınlatırmısın bizi tam 8 mb performans varsa nasıl yaptın pls

Contract Killer Nickli Üyeden Alıntı

yok ya bana göre değil ben günde nereyse 5 gb download yapıtorum 3 günde kota dolar 512 mb ilede hiç bişe yapılmaz:D

yaLan ya ßende 2 tane var 8mßit :)

8den şaşma kardeş rahatça kullanabilirsin sorun çıkmaz.

Geri