+8 Raptoru Posiona Basarken Yakan Adam :(

yaw adam önden bide +7 raptor kırıyo posion basmak için

bende yanma ihtimali yoq die biliyom her şeye direk basıyodum hiç bişide yakmadım şimdiye kadar
adam cenabetti galiba ondan basmadı :D

insanın salaklıgıyla alakası yok!Arkadaşımda +7 ib yaktı.Nabalım dünyanın sonu mu?Yanma şansı vardı o bilmiyormus.Olabilir.Kimsenin suçu değil bu....Ayrıca tavsiyem poison basılmamış +7 raptor ib shard ibi bir item varsa elinizde kesnilikle poison basılmıştan daha pahalıya satın.Bazıları bunun yanma şansı var poison bas öyle alayım derken,bazı kişilerde +8 e item basmak/yakmak için item aramaktadır.Poison basılı olmayan itemin şansı daha yüksektir...

Rebels' Alıntı:
insanın salaklıgıyla alakası yok!Arkadaşımda +7 ib yaktı.Nabalım dünyanın sonu mu?Yanma şansı vardı o bilmiyormus.Olabilir.Kimsenin suçu değil bu....Ayrıca tavsiyem poison basılmamış +7 raptor ib shard ibi bir item varsa elinizde kesnilikle poison basılmıştan daha pahalıya satın.Bazıları bunun yanma şansı var poison bas öyle alayım derken,bazı kişilerde +8 e item basmak/yakmak için item aramaktadır.Poison basılı olmayan itemin şansı daha yüksektir...
eft doru solıor ve gerçeklerı yansıttığı ıcın tsk eddım.

Adam harbi cenabet Ben Poison basmak için önden yaktığım raptoru bassam oda +8 olurdu:)iyi salladım:)

InfernalGu' Alıntı:
İnsan Salak Olurda Bu Kadar Olurmu Ya :d

evet ya senin kadar olsa daha iyi olurdu...
adama dedigin lafa bak
o zaman +8 poison raptorlu adamlar salak dimi
kedi-ciğer-mındar senin yaptıfgın...

valla nerede olursa olsun farketmez
adam benden beter :D
ben onlari satardim üstümü tam dizerdim

abi gunah bea:S walla yazık... gecmıs olsun kardes

upgradeden çıkmadan posionu bassa tutardı bence çıktı eline fln aldı hava yaptın sonunda ... oldu =)

cenabetlikle alaksı yoq +8 olan high class itemlerde(ozellikle+1 iken bile high class olanlar) posion weya dex gibi ozellik basarken yanma sansı coq yuksekdır ama +7 iken posion basarsanda +8 e gecme sansı azalır onncin posionsuz +7 md posionludan daha degerlidir (rebrth olmıcek tabi)

abi çok duygulandım ya:(
bi de suin diye bi video vardı ona bu kadar ağlamıştım:(
o itemleri satsa +4 rebirth raptor alır be

Yaktıgı +7 itemler trinalar ve ustundekı para ıle cok rahat +8 raptor alabılırdı.Ama adam kendın bas kendın kullan mantıgını kullanmıs ne dıyelım oyundur bu yanan itemler gider geri kalan sağlar bizimdir

BaKKaL_GaZi Bi Pm ' e Bakarmısın ???

içim yandı o raptorla:( a.q. gözümden yas geldi yaff...!

Geri