80 lerin sonu 90 ların başında çoçuk olmak

Banada efkar bastı valla bi anda çocukluğum geldi aklıma ): Bahçeli 2-3 katlı evlerin yıkılıp yavaş yavaş apartmanlarla dolmasına şahit oldum,top oynadığımız boş arsaların koca kepçelerle kazılıp ev yapılmasına şahit oldum.Babamın siyah beyaz televizyonumuzu satıp zamanın en gözde televizyonu olan 8 kanallı renkli nortmende televizyon alışına ve annemin elime 10 lira verip bakkala ekmek almaya gönderdiğine şahit oldum :) anadol arabaya binme şerefine sahip oldum ve hala turbo sakızlarının keyfinin hiçbir şeyde olmadığı geldi aklıma.........

sen ne diosan doğrudur kardeşim

BMX ten önce pinokyo bisiklet vardı.80 ler çok güzeldi.atlı karınca vardı dizi.burdayım öğretmenim diyen zenci çocuk.susam sokağınının kırpığı kurabiye canavarı,hakan abisi.80ler çocukluğum güzeldi....

eywaLLah saoLasın her keLimesine bende katıLıyorum !!!

neterkhert' Alıntı:
tabii susam sokagını da unutamam, çek çek kürekleri,dagdan gelecek bir kız döne döne, sür sür arabayı şarkılarını hala söylerim.:D
hey gidi hey ne yıllardı...

çekçek halatları sür arabanı neşeli keyifli tasasız çıkar hayatın tadını
belki bu tekerlemeyle uyuşturuldu bizim nesil ama edi büdü hele hele kurabiye canavarı nı unutmak mümkün değil şimdiki nesil bilmez cansıkıntısının olmadığı günleri.

Arkadaşım çok güzel yazmışsın senin ben ağzını seveyim elllerine sağlık ben 34 yaşında olduğum için o yılları doya doya yaşadım allahım bana o günleri görmeme izin verdiği için allahıma şükürler olsun kardeşim sağol çok duygulandım yazamıyacağım daha fazla sadece şimdiki döneme bakın diyorum bide o döneme diyorum ve noktalıyorum burdan sonrası yorumsuz....................................

saygılar.

Geri