88/4 tertipler

omemo01

O ŞİMDİ ASKER
Reaction score
0
adanalıyık,allahın adamıyık,ete g.te muhabbete bay
88/4 tertipler giden SON İMPARATOR 'ların yeridir...

Arkadaşlar liste şeklinde yapalımda kimlerin ve nerelerden gittiği unutulmasın....

88/4 SON İMPARATORLAR.........

----------------------------------------------------------- Acemi birlikleri
omemo01 -----ADANA------------------------Manisa Alaşehir ulaştırma bölüğü 2. tabur komutanlığı
1. retgberv -----ANKARA ----------------- Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığı
2. mSTk ------ İZMİR ------------------ izmir 10.jandarma er eğitim komutanlığı
3. akarsoftware----- ------------------ Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığı
4. hkceyar --------------------------------------Erzincan piyade 59.Topcu eğitim Tugay komutanlığı
5.yözdemir --------------------------------------Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığı

ojkm4k.jpg

88 / 4 - Ankara'dan Gİdecem Ama KÜtÜk Sİvas. DÜŞtÜĞÜm Yerİ ÖĞrenİnce Yazarim.

Allah hepinizin yar we yardımcısı olsun, bizim şafak 324, bize we hepinize hayırlı teskereler ..

2 gün önce çok sevdiim bi arkadaşımı manisa kırkağaca yolladım
jandarma komando kendisi ordan sadece 4 kişi batıya gidiomuş
çok yüksek bi ihtimal bizim mehmetçik doğuya qidicek...
hepinizin Allah yardımcısı olsun ...
hayırlı teskereler...

88/4 tertip arkadaşlar sizleri 4 gözle bekliyorum gelin artık biletlerim. şafak 12 den sonra 118 baska yok canakkale ezineden....

En Son İmparator En Has Dedenİzden Hepİnİze Selam Olsun Has Torunlarim Şafak:109 BaŞka Yok Sİzİnde Elbet BİrgÜn Bİter Takmayin

87-4 Son İmparator

bana 25 ekimden sonra belli olur demişlerdi aradığımda bakalım öğrenince yazacaz artık askerlikte geldi çattı

TanRı Türk'ü Korusun ve YüceLtsin!!!

boyle bi tertip varmi yaa =)

şaka bi yana hayirli teskereler hepinize

neeeeeyyy 88/4 mü o ne yaa. askerliğiniz bitmez olum sizin:)
Şaka şaka alışın bu sözlere zira orda çok duyacaksınız. hepiniz Allaha emanet olun

Hayırlı teskereler Sızler benım Arkadaslarımın bıletlerısınız gıdıp onları yollayın
Saka bı yana
Hayırlı Teskereler Allah a emanet olun

bugün aradımda 15 kasımdan sonra belli olur dediler anlamadım gitti zaten 19-23 kasım arasında gidecez niye o kadar bekletiyolarsa 4-5 gün kala :vur

Acemi Birliğim = Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığı

selam arkadaşlar.izmir 10.jandarma er eğitim komutanlığı çıktı acemi birliğim.. varmı buraya gelcek olan arkdaşlar.. izmirliyim izmirde yaşıyorum :) 85doğumluyum...

bikaç kuşak öteden torun...
Hayırlı teskereler...

Geri