88/4 tertipler

Saq saqLim gidip gelin .. Vatanımızı hainLere bırakmayın.. :goz:

selam arkadaslar piyade 59.Topcu eğitim Tugay komutanlığı Erzincan
aynı yere düşen arkadaslar varsa tanısalım...

iletişim için http://huseyinceyen.tr.gg den ziyaretci defterine msn adresinizi bırakın ben eklerim...

Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığı bende havacıyım ...:D

herkese allah kolaylık versin ben şuan cizredeyim kış vakti herkes ininde doğuya düşerim diye fazla kasmayın mart başına kadar bi numara çıkmaz buralarda özellikle jandarma komando olacak arkadaşlar gönüllerini ferah tutsunlar

Vay Be Nerdeyse 89LuLara YoL Görünmüş Ama Ben HâLâ Gitmedim. KartLaştıktan Sonra Askere ALacakLar Beni, O Zaman Ne İşe Yarayacaksam..

Size De Artık HayırLı mı OLsun Diyeyim Geçmiş mi OLsun Diyeyim Ne İsterseniz.
dribble.gif

Bende 88/1 Van'da Jandarma olarak askerliğimi yapmaktayım.Herkese hayırlı teskereler.

omemo01 senin belli olmadımı hala kardeş

Allah yardımcınız oLsun..Bu görevi yapmayı Allah her TÜRK gencine nasip etsin ..

arkadaslar ben ocak 15de dk mı oluyo bılmıyorum ama ulastırma olarak sivasa gidiyorum sivasla ilgili sağlam bilgileri olan ve yardımcı olmak isteyen arkadaslar bu adresten bana ulasırlarsa çok makbule geç[email protected].. daha cok soguk ve egıtımlerın agır olmasıyla ılgılı seyler duydum..dagıtım daha cok nerelere olur dogu batı gercı farketmez türk bayragının oldugu heryere gıderız ama bu konuda bilgi verebilecek arkadaslar varsa onlardan yardım rica ediyorum...

Arkadaşlar ben ankaradan serhan 88/4 tertibim askere gidecegim yer 6.jandarma komando egitim ve alay komutanlıgı manisa kırkağaç buraya gidecek olan arkadaşlar varsa aranızda msn adresimi eklesin görüşelim.şimdiden herkese hayırlı teskereler..msn adresim [email protected]:goz:

:bowALLAH HER TÜRK EVLADINI KORUSUN VE YÜCELTSİN... TÜRKİYE SEVDALISI BOŞNAKOĞLU:victory

aŞkTa HıZLı YoLDa YaVaŞ BiZ BoŞNaKıZ aRKaDaş:victory

88/4 125,ci jandarma er eğitim alay komutanlığı karabük safranbolu benim düştügüm yer

arkadaslar ben ocak 15de dk mı oluyo bılmıyorum ama ulastırma olarak sivasa gidiyorum sivasla ilgili sağlam bilgileri olan ve yardımcı olmak isteyen arkadaslar bu adresten bana ulasırlarsa çok makbule geç[email protected].. daha cok soguk ve egıtımlerın agır olmasıyla ılgılı seyler duydum..dagıtım daha cok nerelere olur dogu batı gercı farketmez türk bayragının oldugu heryere gıderız ama bu konuda bilgi verebilecek arkadaslar varsa onlardan yardım rica ediyorum...

hayır ocak 15 88/4 b gurubu oluyo bende aynı böyle gittimtabi83/3 b olarak:D:D:D

Geri