9 Askerimiz Şehit

3 üde ağır yaralı kurtulmaları çok zor olbilirmiş .Allah onlara güç versin

13 e yükselmiş :mad: malesef

Hepimizin başı sağolsun sevgili arkadaşlar! maalesef içimiz kan ağlıyor.
Yahuuu!!!! içimizde bir yiğit yokmudur şu ROJTV'nin web'inin anasını belleyecek....

Bana en çok acı veren şey bu şerefsizle içimizde yaşıyor ama dokunamıyoruz bu şerefsizleri öldürürsek hapise gireriz işte bana en çokkoyanda bu okemdanında oturuyoruz pkklı şerefsizşer 1.5 km ilermizde propaganda apiyorlar blli tarihlerde ve bunlara saldıramıyoruz saldırınca suçlu duruma düşüyoruz.Terörü anca halk bitirir delet izin versin yarın omahalledeki pkklıları kurutmassak adam değilim

Bana en çok acı veren şey bu şerefsizle içimizde yaşıyor ama dokunamıyoruz bu şerefsizleri öldürürsek hapise gireriz işte bana en çokkoyanda bu okemdanında oturuyoruz pkklı şerefsizşer 1.5 km ilermizde propaganda apiyorlar blli tarihlerde ve bunlara saldıramıyoruz saldırınca suçlu duruma düşüyoruz.Terörü anca halk bitirir delet izin versin yarın omahalledeki pkklıları kurutmassak adam değilim

yeter artık ha biz saldırcaz artık millet olarak :vur

10 şehit 8 yaralı.
Şerefsizler pusu kurup savaşıyorlar yapılacak tek şey tüm ordu kandil dağına girip bu pislikleri temizliyecek daha sonra doğudaki pkkya destek veren kürtleri üülkeden zorunlu göçe tabi tutmalı başka yolu yok sivri sineklerin öldürmesi yerine yapılacak tek şey bataklığın kurutulması!!

Şehitlerimize Allah Rahmet Eylesin

Evellallah bunları temizlemesini canımız pahasına gıder yaparız ama hersey öyle görundugu gıbı degıl
biz daha sozde ermenı soykırımını bır ıddayı curutemıyoruz
bız bunları bu kısılıksız kişileri türkiyeden kovarsak bize bir darbe de onlar vurmak ıstıcek
ve adıda SOZDE KÜRT SOYKIRIMI o yuzden adımlarımızı cok cıddı ve dogru atmalıyız umarım anlatabılmısımdır
bu konuda benden bılgılı cok daha fazla HH kullanıcısı vardır ben bır matematikçiyim bir tarihçi arkadasımız bızı cok ıyı sekılde aydınlatabılır .... Şehit ailelerine allah sabır versin Turkiyenin başı sagolsun

15 yaralı 13 şehittttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt pkkyı durdurunnnnnnnnnnnnnn

arkdaşalar söwcemde banlarlarmı le

15 şehit 16 yaralı 10 un üzerinde kayıp ( kayıpın ne olduğunu anlamadım cnn deki alt yazı böyle )

Yemişim soykırımını kardeş ya. Bu ne ya Bu mehmetçiklerin analarının babalarının eşlerinin hesabını kim verecek. Şu anda o kadar hırslıyimki töbe töbe sabah sabah ya bu ne ya nedir bu ya Allah belalarını versin ya. Girecekler ıraga dümdüz edip cıkacaklar ya bunu başka bir yolu yok arkadaşlar ya İsterse Tüm dünya gelsin üzerümüze ya Akşam haberlerindeki o acılı ana baba görüntüleri şu anda canlanıyor yavaş yavaş gözümün önünde bunların hesabını kim verecek. Aman diyim kimse çıkıpta arkadaşlar böyle durumlarda yok sakin olmalıyız yok ha diyince girilmez ıraga gibi laflar kullanmasınlar. Bu ne ya

artık gerekeni yapın, pkk yı bitirin, k.ırakı haritadan silin ,teröristlere ırakı dar edin ,şehitlerimizin öcünü alın ,TÜRKİYE CUMHURİYETİnin bölünmez bir bütün olduğunu ve TSK ne yapabileceğini gösterin............

15 şehit 16 yaralı 10 askerdende haber alınamıyor

Hakkari'de Askeri Birliğe Saldırıda Şehit Sayısı 14'e Yükseldi
Hakkâri'nin Yüksekova Dağlıca bölgesinde askeri birliğe saat 02.00 sıralarında yaklaşık 250 kişilik PKK terör örgütü üyesi uzun namlulu silahları ile çapraz ateşe tutuldu. Çıkan çatışmada ilk belirlemelere göre 14 asker şehit olduğu, çok sayıda askerin ise yaralı olduğu bildirildi.
Haber Yayın Tarihi: 21.10.2007 11:40

Hakkâri'nin Yüksekova Dağlıca bölgesinde askeri birliğe saat 02.00 sıralarında yaklaşık 250 kişilik PKK terör örgütü üyesi uzun namlulu silahları ile çapraz ateşe tutuldu. Çıkan çatışmada ilk belirlemelere göre 14 asker şehit olduğu, çok sayıda askerin ise yaralı olduğu bildirildi.

Alınan bilgilere göre, Yüksekova Dağlıca beldesindeki Yüksekova 21'inci Sınır Jandarma Taktik Tugay Komutanlığı'na bağlı Komando Taburu birliklerine saat 02.00 sıralarında bir grup terör örgütü üyesi tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla çapraz ateşe tutuldu. Çıkan çatışmada aralarında bir uzman çavuşun da bulunduğu 14 asker şehit oldu. Çatışmada yaralanan askerlerin ise Yüksekova Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığı açıklandı.

şerefsizlerde korku yok. arkalarına amerikayı ab'yi almışlar büyük gruplar halinde dolaşıyorlar. bakalım bu sıcak gelişmeden sonra hala teskere kullanılacakmı? sorusu sorulacakmı

250 kişi ha way o.c ları way ŞErefsiz hayvanlar 250 kişi ŞErefsizler daha nedenebilirki

Adiler , Şerefsizler , hainler , alçaklar daha çok şey söylenir bunlara... Hepsinin Kökü Kurutulacak... Hepimiz Şehidiz!

Sabırlı Olmalıyız. Irak a amerikanın desteğini almadan girersek türkiye çok büyük zarar görür. Çok daha büyük acılar yaşarız. Bunları Özal döneminde işini bitirmemiz lazımdı. Saddam ordusuyla soykırım yaparken; katliamdan kaçan 500.000 peşmergeyi türkiyeye soktu. Sonuç Ortada...

orada öyleyken burda hiç bişey yapamamak çok koyuyo bea :( hala neyi bekliyoruz zaten anlamıyorum ki tüm askerler şehit oluncamı qiricekler ırak'a offfffffffff :( tüm şehit yakınlarına Allah qüç, kuvvet versin

Geri