93 yıl sonra Mehmetçik'ten toplu namaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşım yazdıklarının altına aynen imzamı atarım,Ancak birileride konuya muhalefet edeceğim derken nerdeyse ırzımıza geçecek.ben bu mantığı anlamıyorum medieva nikli üyenin yazılarına bi bakarmısın şeytanla namaz kılanı bir tutuyor o yetmiyormuş gibi neredeyse bizi ordu düşmanı ilan edecek biz bu tezgahlardan 70 li yıllarda geçtik anlaşılan arkadaşın yaşı epey küçük bildikleride duyumdan ibaret ama biz o günleri bizzat yaşadık onun için bir konu fikrimize ters bile düşse edebimizi bozmadan ya okur geçeriz ,ya teşekkür ederiz yada olgun bi şekilde konuya müdahil oluruz ben altı senedir foruma üyeyim hiç kimseye hakaret etmedim adam daha dün üye olmuş ne din bıraktı ne iman isyanım buna kusura bakmayın selamlar.

Bana bulaşma diyorsun ama bana bulaşıp duruyorsun, hakkımda yalan yanlış uydurup kafana göre yorum yapıyorsun YAPMA, bana bulaşma zira cevabını verdiğimde ağır gelir. Dediğim her lafı üstelik kuranı ve muhammet sav. ' ı şahit turak ispatlarım, bana bulaşacağına peygamberin yıktırdığı camiyi öğren caminin cemaatı inbelik yaptığını öğren ayrıca Kuranda gösteriş ibadetleri aşşağılanmıştır şeytani pislikler olarak nitelendirilmiştir. Git biraz oku öğren araştır boş beleş yaşama ordumuza dil uzatanlara tepkisiz kalma, cehalet içinde yaşayıpta ahkam kesip durma.

Kesin şimdi terör biter.

Bizimkiler yellenince nasa yı yıkar .

Afganistan arabistan ve tüm dünyada ki müslümanaların derdi gamı çözülür.

Mmemlekette zaten sorun yok .

Alem namaz kılıyor bir şey yok ama 30 asker kılıncA

Dünyayı kurtarırız.

Hay ben sizin aklınıza ne diyim bilmem ki?

Askerden dağıtım iznine geLdim.Acemiliğimi yaptığım alay da büyük bir cami vardı.İsteyen gidip kolayca namazını kılabiliyordu.Hatta bazı komutanlarımız askerlerle birlikte camiye gidiyordu.Askerde dini sorumluluklarını yerine getirmek isteyen herkese son derece hoşgörülü bir ortam var.eğitimlerden dolayı 5 vakit namazını kılamıyorsun ama namaz kılacağın zamanda kimse sana dur ne yapıyorsun demiyor.Eğitim alanının ortasında namaz kılanlar bile vardı.

Milleti galeyana getirmek için bu tür haberler ortaya atılıyor.Bu haberleri yapan ya hiç askere gitmemiş ya da farklı amaçlar doğrultusunda hareket ediyor.Tamamıyla yalan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri