_İrena_ geldi aranıza ...:))

_irena_

New member
Reaction score
0
merhabalar ben kusur kalmıyım dedim ve geldim işte hepinize merhaba:cool:

hoş geldinn aramıza

teşekkür ederim ben de sandım ki burda kimse bana hoşgeldin demicek....:eek:

hoş geldin sefa geldin hackhell le senin gibi arkadaşları aramızda görmek bizleri sevindirir hoş geldin

Hoşgeldin sen de aramıza =) Bu arada ben de PaSaKLı'ya katılıorum nickin çok hoş =) İyi forumlar...

edit: upss!! üste çıktım :s

hos geldin irena nickin cok hosmus :)

ya benim eski rus sevgilimin adı irenaydı :) nese nese hoşgeldin birden ismi görünce şok oldum dedim türkçe bilmioki:) ingilizcede yazmıodu çok tuhaf oldum yaws:) özlemişim irenayı ben bi onu arıım

hea bu arada tekrar hoşgeldin:)

hepini,ze teşekkür ederim ismimi beğendiğiniz için..... bu benim gerçek adım çünkü:) sizlerle tanışmak keyif verici

hoşgeldin ii forumlar

hoş geldin............

Hoşgeldin kızım olursa adını irena koyucam sanki rus ismi gibi geldi bana var mı bi bağlantı ben kurdum da :p

SıpA' Alıntı:
yaws dedim ya eski rus sevgilimin adı irenaydı az önce kapattım teli moscow karaman biraz fazla girio nese artık öderiz:)bu arada irenanın türkçe açılımı eren oluor bunuda ekliim:)
yaws görmemişim pardon :) bu arada nerde benim tatiana ? sıpa :)

1Day1Die' Alıntı:
Hoşgeldin kızım olursa adını irena koyucam sanki rus ismi gibi geldi bana var mı bi bağlantı ben kurdum da :p

yaws dedim ya eski rus sevgilimin adı irenaydı az önce kapattım teli moscow karaman biraz fazla girio nese artık öderiz:)bu arada irenanın türkçe açılımı eren oluor bunuda ekliim:)

yine mesajlar üste kaydı :s

tatianayı napcan ya baq benimkide eskide kaldı hala sevsekte birbirimizi bizim çözümümüz yok o yüzden bu şekilde bırakmaya karar verdik sana türk bakalım hatta bacanak falan olalım olmazmı?

SıpA' Alıntı:
yine mesajlar üste kaydı :s

tatianayı napcan ya baq benimkide eskide kaldı hala sevsekte birbirimizi bizim çözümümüz yok o yüzden bu şekilde bırakmaya karar verdik sana türk bakalım hatta bacanak falan olalım olmazmı?
Anlaşırsak neden olmasın :)

Geri