____“O hep üşüdü!..”_______

ßuyrun Ben Adımla Yazıyım Herzaman ki Nickimle Yazıyım ...

Bende Arkadaşa Katılıyor ve Ekliyorum;

SİVASTA İNSAN YAKANLAR ve MARAŞ KATLEDENLER yine ÖLDÜRDÜKLERİ YERDE Yani MARAŞTA DONARAK CAN VERDİLER ..

İLAHİ ADALET. ALLAH'IM OKADAR BÜYÜK Kİ 7,5 YIL HAPİSTE YATMAKLA BIRAKMADI ...

Ben Buna İnanır ßunu Bilirim. Tek Yazım Bu Tartışmaya Girmiycem..

[B]Şunu o minik beynine sok ki Bizim ölenlerimiz Cennete ama seninkiler Cehennemin ta dibine gidecekler Allahın izniyle.Ha birde insanları Cennete Cehenneme senmi gönderiyorsun gibi ahmak ahmak cevapları kaale bile almıyorum...[/B]

[B]Şunu o minik beynine sok ki Bizim ölenlerimiz Cennete ama seninkiler Cehennemin ta dibine gidecekler Allahın izniyle.Ha birde insanları Cennete Cehenneme senmi gönderiyorsun gibi ahmak ahmak cevapları kaale bile almıyorum...[/B]

uğraşma kardeş sinirinide bozma kendinide,,dinden imandan vurmaya gerek yok,dinsizinde bile saygı olan bir insanlık alemi özlemindeyiz..ölene saygısı olmayanın ben dirisine küfür bile etmemki küfrüme yazık olmasın.

ASLAN9999 Sen Allah mısın Lan kimin Cennete Kimin Cehenneme Gitceni Söylüyorsun.

Çekme Polemiğe Sitede Uzun Zamandır Varım Atılmak İstemiyorum...

ASLAN9999 Sen Allah mısın Lan kimin Cennete Kimin Cehenneme Gitceni Söylüyorsun.

Çekme Polemiğe Sitede Uzun Zamandır Varım Atılmak İstemiyorum...

Önce gibi bağırmadan yada yanırmadan sor söyliyeyim sebebini.LAN diye senin gibi lere derim ben..Bir Ülkücüyle nasıl konuşulacağını öğreneceksin önce ..Sen Nesin ki Vefat Eden Bir Büyüğümüzün Sevdiğimizin saydığımızın ardından oh olsun çekiyorsun,İlahi Adalet yerini buldu filan diyorsun Ölene saygısı olmıyana Asla saygım olmaz.Önce İnsan ol Ölenin Aziz hatırasına saygı duy ADAM ol..

Önce gibi bağırmadan yada yanırmadan sor söyliyeyim sebebini.LAN diye senin gibi lere derim ben..Bir Ülkücüyle nasıl konuşulacağını öğreneceksin önce ..Sen Nesin ki Vefat Eden Bir Büyüğümüzün Sevdiğimizin saydığımızın ardından oh olsun çekiyorsun,İlahi Adalet yerini buldu filan diyorsun Ölene saygısı olmıyana Asla saygım olmaz.Önce İnsan ol Ölenin Aziz hatırasına saygı duy ADAM ol..

Sen ve Senin Gibi Yobazların İnsana,İnsanlığa ve ALLAH'a Saygısı Olsa Sivasta İN-SAN YAK-MAZ-DI-NIZ!:angry

Sen ve Senin Gibi Yobazların İnsana,İnsanlığa ve ALLAH'a Saygısı Olsa Sivasta İN-SAN YAK-MAZ-DI-NIZ!:angry

Sende zerre kadar izan ve akıl olsaydı enazından kulaktan dolma dahi olsa orada vahşice yakılan veya yakılmak istenen insanların bir kısmının Madımak'ın hemen yanındaki BBP binasına pencereden geçerek kurtulduğunu da bilirdin.Ama nerede o insaf ancak ezberden konuşursunuz..K.Maraş ve Çorum olayları ve katliamlarının da bir Gladio oyunu olduğunu dost düşman biliyor bu oyuna iki taraftanda aktör olanlar var olmuştur...

muhsininiz 7,5 Yıl Haybeye Yatmadı bbp binasının Camından Geçmişmiş..

Bana Masal Anlatmayın..

muhsininiz 7,5 Yıl Haybeye Yatmadı bbp binasının Camından Geçmişmiş..

Bana Masal Anlatmayın..

senin MUHSİN başkanla sıkıntınmı var kardeşim.. yanan insanlarla ilgili mahkeme kararınmı var elinde.. alevi kardeşlerimizden ölenler için benim yada başka bir arkadaşın kötü niyetle açtığı konu mu var forumda? bu kin bu nefret neden ? varsa belgen yazarsın mahkeme kanıtı bu dersin.. başkanın zamanında sizi fazla örselediği belli. 80 öncesiyle sonrasıyla acısı çıkmamış hala belli kesimlerden.yaşın icabı yaşamadığın şeyleri abilerinden duy öğrende burda merhuma saalarken fazla uçma istersen.

Öfkemiz Tek Muhsine Değil ama Onun Yaptıklarını,Yaptırdıklarını Unutmuycaz Allah Cevabını Çok Çok Güzel Verdi.

Ayrıca Belde İstiyosunya Videolar Neyine Yetmiyor?

Neyse Bu SOn Yazım Daha Cevap Yazmıycam Size Laf Anlatılmıycak Anlaşıldı ...

Mekanı Cennet OLur İnşallah ... Duvalarımız OnunLa .

Öfkemiz Tek Muhsine Değil ama Onun Yaptıklarını,Yaptırdıklarını Unutmuycaz Allah Cevabını Çok Çok Güzel Verdi.

Ayrıca Belde İstiyosunya Videolar Neyine Yetmiyor?

Neyse Bu SOn Yazım Daha Cevap Yazmıycam Size Laf Anlatılmıycak Anlaşıldı ...

Allah neyin cevabını vermiş?

Al bu yalan dünya senin olsun cehalet içerisinde yaşamaya devam edebilirsin. Muhsin Başkan şehiddir ve şanlı peygamberimizin sancağı altındadır. Onurlu, şerefli, imanlı, ihlaslı bir hayatın mükafatını görmektedir.

Yazık size ki arkasından konuştuğunuz insan zulüm düzeninizin zalimleri tarafından işkence gören solcu gençlerin bile haklarını korumaya çalışmıştır. Sivasta maraşta katliam yaparak darbe zemini hazırlayan şer odaklarınında en amansız düşmanı olmuştur.

Liderimizin yolundayız, boşuna sevinç naraları atmayın. Nizam-ı Alem gerçekleşene kadar küfür düzeniniz başınıza yıkılıncaya kadar mücadeleye devam.

Ayıp gerçekten şu yaptığınız ayıppp !!!
Ben Rahmetliyi savunan biri değilim.
BBP sempatizanı filan da değilim.
Fakat ölümüne herkez gibi bende üzüldüm.
Sen üzülmesende olur.Lakin uluorta böyle saçma sapan Rahmetlinin arkasından konusma.

12 eylül 1980 den önce tanımadığn bu adamı

adam sanma

kendi ağzıyla söylüyor

şimdi 29 yıldır adam oldu

Lütfen kullandığımız kelimelere ve seviyemize dikkat edelim arkadaşlar iyi forumlar.

Kimi adam yerine koyacağımı sana soracak değilim.

bana sorma

1980 öncesi yapılanları oku

kim öldürmüş

kimi öldürmüş

niye öldürmüş

bana burada masal anlatma

tarihle övünmek için bilmek lazım

övünülecek neler yapmış YAZICIOĞLU

aç ,oku, bana sorma

bana sorma

1980 öncesi yapılanları oku

kim öldürmüş

kimi öldürmüş

niye öldürmüş

bana burada masal anlatma

tarihle övünmek için bilmek lazım

övünülecek neler yapmış YAZICIOĞLU

aç ,oku, bana sorma

Neyi Okuyacaz SöyLesene.8 YıLı Cezaevinde Geçmiş, TürLü İşkenceLere Maruz KaLmış, Hakkında Tek Bir Mahkumiyet Kararı OLmayan Birindewn Bahsediyosun. Senin Savunduğun Fikir Herneyse Beni BağLamaz ama ÖLmüş Birinden Şeytan BiLE ALakayı Kesmiştir.Senin Dediğin Tarzda Bir Adam OLsaydı Savunduğu DoğruLAR Adına Bu MücadeLeyi Yapmaz.Zevk-ü Sefa İçinde Yaşardı.KiraLık HeLikopterde Hayatını Feda Etmezdi.

Neyi Okuyacaz SöyLesene.8 YıLı Cezaevinde Geçmiş, TürLü İşkenceLere Maruz KaLmış, Hakkında Tek Bir Mahkumiyet Kararı OLmayan Birindewn Bahsediyosun. Senin Savunduğun Fikir Herneyse Beni BağLamaz ama ÖLmüş Birinden Şeytan BiLE ALakayı Kesmiştir.Senin Dediğin Tarzda Bir Adam OLsaydı Savunduğu DoğruLAR Adına Bu MücadeLeyi Yapmaz.Zevk-ü Sefa İçinde Yaşardı.KiraLık HeLikopterde Hayatını Feda Etmezdi.

MÇP den neden ayrıldı

bahçelievler

maraş olaylarında ne kadar sorumluluğu var

sen yeterki öğrenmek iste

Sebahat Akkiraz'ın Dediği Gibi "Sizin Olsun 3 Hurili Cennet"

Atatürk'üne Bu Kadar Sahip Çıkmayan Türk Gençliği ... :vur​

Sebahat Akkiraz'ın Dediği Gibi "Sizin Olsun 3 Hurili Cennet"

Atatürk'üne Bu Kadar Sahip Çıkmayan Türk Gençliği ... :vur​

sen kendine 4 hurilisini mi buldun.. 3 gün arayla sataşacak konu bulamayıp buraya damlıyorsun ..cennet umudumuzdur,cehennem korkumuz,,senin cehennemden eminliğin var galiba.

Geri